Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Nanny B - 27 februari 2010 08:23

På agendan stod MOTION!  och jag och Lizzie drog iväg till badhuset och utanför väntar..... en hel jäkla lastbil med B&J     ... kontrolerade den noga och försökte råna den... men den var låst!!    Snåljåp!!!! 

Simmade sakta och ingen av oss hade egetligen lust men vbi gjorde det ändå!!  vår söta badvakt hade väl lunch eller nå för han fanns inte heller på plats..

Men däremot en en jättetjock gubbe som simmade mer under än över vattnet. och när han dök upp så påminde han om en blåval !!  med världens utblås kom han upp  och så sög han in all syre som fanns och ner igen.... !! 

Sen god lunch med Lizzie och Kousine Nikolas... ( Niklas ringde sen och berättade att hans farfar gått bort... RIP farfar!!!  ) 

Hämtade trollet och sen kom det massor av folk och ville fika.. Anna, Janne och lilla söta fisIriz och Sandra och Jenz kom med Lolita så de blev fullt hus .

tur att jag för en gång skull köpt kaffebröd... hahahah

Skulle ha åkt till Evve och fikat men efter halva vägen så fick jag vända... ehhhh  dom hade delade åsikter om saker och ting!! Så jag funderade på om det var nån som satt ensam... Martina!!!   så det blev fredagsmys med B&J !!

Just de... Olsson... Undrar hur det gick för den där killen som satt inlåst på toan!!????  hahahahah joo  fick några rapporter från folk ute på AW.. men jag hade inte lust att joina.. en vit fredag skulle de bli..

Väl hemma så hoppade jag in på fäjset en stund .. Peter ringer och berättar att Niklas och My är på BB... fick ont i magen direkt... och snart är jag "bonusfarmor" ..  Ska bli jätteskoj !!    Får väl rapport under dagen hur det går.

Dom blev hemskickade men det är ju på G!! 

Småpumorna väckte mig imorse... vi är hungriga!!!!



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards