Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Nanny B - 15 februari 2010 21:16

Imorn ska jag baka... och jag ska banta.. = dålig ekvation men jag tycker ju inte så mycket om bullar och kakor... visst smaka ska man ju ...

Red velvet cake och en Blueberry cheesecake... mums =) fick inspirationen av cafe world..och en gnutta av en viss Olsson som bakade med sitt stora troll och en gigantisk hund.. !

 och jag kan faktiskt baka.. även om jag inte gillar det alla gånger men ibland får jag ju för mig att göra sånt .. som kolapajen.. hur älskad är inte den hahahah och det är då maken kommer in i bilden.. han fortsätter att baka när jag inte har lust eller vill!  Jag säger oftast att jag inte kan bara för att slippa!!

Banta då???  joooo jaaaaa  ska väl boka en tid med dietisten igen.. hehe den förra dieten gick ju inge vidare.. men ska återuppta den från och med........  återkommer i den frågan!!! (no more fastfood and only weggies dooohhhhh)


Måste få motivation att glutta i mina böcker igen... Orka liksom!! ( Mattias ordval när man påminner han om läxor)  hittar ingen inspiration längre..  hur råder man bot på det???  förslag mottages tacksamt!!


Förkylningen börjar faktiskt emigrera till någonannanstans...Har haft ont i halsen nu i flera dagar men nu ikväll så känns det bättre.. borde kanske dricka en kopp Darjeeling och sluta röka!!  NOT!!  

Visserligen har jag dragit ner på giftpinnarna massor men är inte riktigt där än till att sluta helt... Coming soon in i city near you... Nanny slutar röka!!! hmmm  Fiction orTrue story???? 


Kalla vann guld.. jahapp min koll på OS är lika med zero. Åka omkring på träpinnar är inte något som lockar mig till tvn ... eller åka i en isbana på en kälke i 150km/h.. oj näjmen var det en som råkade bryta nacken.. doohhhh   killen ligger på rygg och under sig har han en kälke och en isbana... hmmmm  JÖSSES!!!  kalabalik för han råkade komma över kanten!! 

Varför åker alla ishockeyspelare i T-shirt och shorts.... ?????   är det så varmt på isen??  näää just det och alla dessa skydd... ?  sen ska alla 5 i respektive lag dvs 10 killar ska jaga en liten svart rund puck.. GE DOM VARSIN!!!  och målvakten gör inte mycket under tiden lagen åker fram och tillbaka och försöker göra varandra så platta som möjligt vertikalt med tacklingar..

suck.... näää sport är inte min grej..


hej hopp gummisnodd...

Av Nanny B - 15 februari 2010 08:05

Äntligen är jobbhelgen över..   .  Visst har vi en lugn period nu och man ska inte klaga men hur kul är det att gå upp och se sin zzzznarkande familj när man själv har nyss hoppat ur drömmarnas värld.. och komma hem när trollen redan sover.  men som tur är han man ju faktiskt helt underbara kollegor som gör jobbet kul att gå till.  tack Jeanette.. och aj min tå!!  ( jag fick kontrollen till den höj och sänkbara sängen rätt över stortån till ovannämdas stora lycka efter jag kört över hennes fot med en lyft).

Men hur det än är så har vi iallafall roligt och jag tror vår glädje smittar av sig!!

Slutade kl 22 igårkväll och jag var sååååå trött. familjen hade dukat upp ett presentbord till mig...  med massor av alla  dag gåvor. sååå fint så!!

                     

Och Tack alla söta ni för inlägg på Fäjsan          


Sen stöp jag i säng med vetekudden på ryggen!! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tack och gonatt.

Vaknade imorse av en väldigt kelig katt.. han satt på mig och  "frrrr frrrrr frrr frrr" sen så parkerade han sig under min haka och kurrade ännu värre...

Åke för fan ... jag vill sova!!

men men  upp och hoppa!!  ingen ro ingen vila här inte!!

Ny vecka nya möjligheter.... tjooohoooo  nu kör vi

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards