Alla inlägg den 1 februari 2010

Av Nanny B - 1 februari 2010 21:50

idag har man inte gjort mycket...  legat på rygg, legat på rygg igen, hämtat och lämnat make och ungar..Jobb, Ridskola, dagis,  glott på tv. torkat näsan 345ggr, chattat med  en besviken Olsson som inte såg några fina fruntimmer på gymmet. och han är duktig som G i c k till och från stället.. han firade med en pizza hahahaha

hinkat java, och just det.... Fikade med Lotta idag  och fick världens finaste armband. =)  Löve u Lotta.  sen fick jag äran att skjussa ner Angee till Stan!! 

Och varför blir man sugen på något kaloririkt så här på kvällskvisten??  Såg en kvinna som käkade en pizza och som en blixt från klar himmel rusade vi ut i köket och gjorde iordning en... nu har vi inte handlat så vi tog det vi hade och gisses va god den blev. 

Nu lär det bli några extra vändor i bassängen ... men jag är ju förkyld så det kan vänta.. varför stressa med något idag som du kan göra imorgon eller dagen därpå!!

Det blir vassen iår med! om jag nu kommer visa mig på en offentlig badplats..

vi har en en gigantisk pool som vi tog ner för att den tog upp så mkt plats.. kanske skulle tjata mig till eller ännu bättre jag fixar den själv!!!  *starke adolf*

har många projekt i trädgården ....

1 ska snickra ihop min terass ( fylleveranda)

2 fixa, måla pallkragar till min odling

3 fortsätta gräva

4 kapa hela häcken på framsidan och sätta ett provisoriskt staket.

5 här kommer poolen...

sen är det dax för höststädning hahahah


nehepp.... dax för ryggläge igen då...





Av Nanny B - 1 februari 2010 21:30

 
Av Nanny B - 1 februari 2010 06:53

Vaknade på tok för tidigt.. men att vara förkyld är inget för veklingar.

Hostar och snörvlar. Orkar nästan ingenting förutom att ligga på soffan.

Hur mycket snor får plats därinne???  tacka 17 att näsan blir röd som en tomat för man snyter sig 40 gånger på en timme. Fryser och svettas om vartannat.. Fryser man så tar man på sig halva garderoben och förseglar kroppspaketet med morgonrocken, sätter sig i soffan under 4-5 filtar och skakar, hackar tänder och önskar sig till varmare trakter. Efter en stund så kommer dom första svettdropparna.... så man får ta av sig lager efter lager tills det är bara mässingen kvar.. och bara det blir man svettig av!!  efter en stund så börjar man skaka igen!!!! S U C K !!  så man gör inte så mkt mer än att klä på och klä av sig!!  Maten smakar absolut ingenting.. min gormet-kock är ju lika förkyld som jag och han testade sig fram på Julia igår hahahah  Men det va inte så salt och jag kunde lika väl ha käkat svamp..

Plugga vidare idag... om jag inte sover!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards