Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Nanny B - 10 februari 2010 21:20

hur ska forskarna ha det egentligen..???  En del joddlar om ny istid och en  miljöaktivister om global uppvärmning.??  Istid ja det kan jag hålla med om att det finns och mina långkalsoner blir flitigt använda men den där globala uppvärmningen tycks ju va borta med den ISIGA vinden!!  Poff borta, hej då, goodbye.Au revoir, Allahaismarladik. och miljöaktivisterna ser nog lika frusna ut som jag!! nääää jag vill ha tillbaka värmen om jag så ska elda plast, låta mitt privata jetplan stå på tomgång  och såga ner äppelträdet!!!

Maken då... han som ligger raklång på soffan och tror sig inte överleva sin födelsedag. njaaa jag följde med han till doktorn,,, eller Fröken doktor   

en ung söt flicka  där allt pekade uppåt. ( jag såg minsann)  och det var inte bara jag som observerade detta utan maken som blev väldigt glad över att hans tidigare läkare gått i pension och nu fått detta våp till läkare.. Jag satt mig på en stol lite längre bort och maken och fröken doktor började undersökningen.. jag såg hur hans ögon gled in i den låga uringningen och man kunde skönja hennes BH-kant.. ( jag tror inte hon själv va medveten om detta "flashande")

och så sa hon något och hans ögon gled upp igen och sen rasa dom ner tillbaka till utgångsläget!! Jag höll mig från att börja fnittra    när hon ville gå närmare för att lyssna på hjärta, lungor. kika i halsen osv osv,.. jag trodde makens ögon skulle hoppa ur ögonhålorna... och han satt ju på britsen och fick hela härligheten serverad i ögonhöjd...

nåväl han hade bara halsfluss och skulle vila ett par dagar... SUCK och jag förbannar försäkringskassan för det inte finns VAM ( Vård Av Man)

för enligt han själv så är han såååå sjuk!!  efter en pencillinkur är han väl som vanligt igen och för att slippa undan vissa äktenskapliga plikter så kommer väl blommorna på rad igen!!!  


Hoppas få sova inatt... utan att kattfan ränner gatlopp på mig, utan att den lilla prinsessan ska på muggen och att ingen "ringer på dörren" kl 5.15

BTW   Vårt tidningsbud missade brevlådan imorse tjoohooo  annars så brukar han stöta till den !!! 



Av Nanny B - 10 februari 2010 13:07

 
Av Nanny B - 10 februari 2010 09:36

MVF   nu räcker det!!  snö snö snö snö   !!!!  fan det är kallt och jag fryser, måste bära långkallingar, skotta uppfarten, risk att hustaket rasar in nu för på vissa ställen är det 50-70 cm snö och nu börjar jag verkligen ogilla vintern!!

Som Jan banan smsade.. Vitt är fint!!    doooohhhh   eller inte. man kan visst bli snöblind och jag tror han drabbats av den åkomman!!  Men men 18 dagar kvar av sista vintermånaden... Mars here we come!!   Mars är ju 1:a vårmånaden och förhoppningsvis ska allt detta vita elände smälta bort och skapa en och annan blöt källare och naturkatastrof.  finns det något positivt med det..??? NOPE.. Försäkringar brukar inte täcka naturkatastrofer så en ekonomisk kris kan hänga runt hörnet!!  "SAS-syndrom" och knappast troligt att Sveriges regering ändrar det för oss vanliga typer!!   så ni som har källare hinner gräva ut en snygg pool och ni får den påfylld gratis och slipper mögelskador!!

..................................................
..................................................
.........................................

BTW Vaknade 3 i natt...   Linn var så kissnödig så hälften hann ju komma på toagolvet..  Varför ska barn vakna mitt i nätterna och väcka halva huset????  kattfan fick nå slags anfall och rännde runt som en tok.... PÅ MIG!!  Jag ville sova och Åke satt på min axel och när jag skulle försöka få tag på han så drog han ner till fötterna, försökte då sparka ur han ur sängen och vips satt han på axeln igen.... tillslut fick jag in en välriktad och han drog in under sängen...

en stund senare kom han tillbaka och då hade "motorn"  gått igång och han la sig på min kudde... FRR FRRR FRR FRRR FRRRRR  Innan jag gled in i drömmarnas land så for tanken genom mitt sinne... varför skaffade vi en kattjäkel!!!

..................................................
..................................................
..................................................
....

Plugga idag ....

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards