Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Nanny B - 27 januari 2011 22:02

Gräsänka.. det låter ju som man är en gammal ko på grönbete och tjuren är döö !!

( Bettan, jag vet att du läser detta! "den är döööö" vårt egna lilla skämt)

Men jag är ju ingen gammal ko iallafall.. och karln är i Frankrike och förlustar sig ditbjuden av Peugeot!! hmmmmm  respektive har ju fått följa med förr ju men det är väl indragningar där med!!

Och Han hinner knappt hem och skita föränn vi ska upp i luften igen. och vi längtar efter att gå omkring i kortbrallor utan att få permanenta frostskador och sönderfrusan kroppdelar som rasar av..

Både Linn och Julia är lite nervösa och har nedräkning.. Linn är fortfarande inte riktigt med på noterna när det gäller destinationen. - säger jag Thailand så kommer vi dit, fattar du det!!  fick jag höra idag... Både jag och Julia la ner den diskutionen. då kommer nästa - jag tror jag bli vannsinig på er!! Hon såg sådär arg ut!!

Mina läppar blev bara ett streck och sögs in i munnen.... mitt skratt ville bara ut och jag smög in på toan och fnissade som en skolflicka!!  blir vansinnig.. jojo undrar vart hon hört det nånstans?? "visslar, glor i taket och ser oskyldig ut"

 Skulle skjussa Julia till ridskolan på eftermiddagen och vi hoppar in och jag lägger i R ( R=back på en automat) och på britt har vi en backvarnare... den tjuter till så fort R läggs i och jag håller koll i höger spegel efter snökanten och så backar vi ut på gatan. Lägger i D ( D=framåt på samma bil) och tittar åt det håll jag ska.. då banker det på julias ruta och en ful kärring står där. jag drar ner rutan och tänker... shit jag har kört över hennes lilla pudel !!

men kärringenfrågar om jag inte ser henne.. joo jag ser dig, svarar jag.

Då gör hon ett utlägg om att jag försökt backa över henne.

- men snälla du säger jag.. om du kommer mints 1 m bakom min bil så stängs den av , så¨du kan inte ha vart närmre än så !!! säger jag åt henne och kör upp rutan och åker iväg !!

Julia frågar undrande... Vem faaaan vad det där???

jag har inte en aning men vad hon hade göra bakom min bil vet jag inte!!

Misstänker att det är en tvättäkta skvallertant som inte har nå liv mer än patrullera området för att kolla in fönster,gardiner och vem som är hemma!!!

Kollade in Sveriges värsta bilförare... Och jag skrattade!!!  Töntisarna ska få göra en app till min mobil som gör att ungarna går och lägger sig i tid!!!

Sen är ju svägerskans mamma med.. Marja !!  Köööör för faaan Marja!! köör kööör köör!!!

hejja hejja hejja!!!


Är du nöjd nu Emma     värsta tjatmoster att jag ska skriva blogg men jag har ett liv förutom att försöka köra på kärringar, jobba och spela fäjsbook!!

glo i din egna blogg istället.. !!!


ps jag vann ronden mot dammråttorna!!!


tjing tjing..



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards