Alla inlägg den 4 januari 2011

Av Nanny B - 4 januari 2011 19:59

Jag tycker att en förkylning ska gå över på 2 timmar.. !! nu får de va nog.. hela kroppen verkar ju vara smittad av allt snor, som de inte verkar finnas nå slut på!!

Finns det ingen nämnd man kan klaga hos.. Förkylningsnämnden , Snorverket eller FRIS  ( Förkylningarnas Rätt I Samhället) borde kanske va nå men ICKE..

Får drömma mig bort i väntan på snorfria tider!!

Vi planerar ju att dra oss åt det stora landet i väst. Farfar Rolle fyller ju år det vore ju skoj att få fira en siffra-nolla igen!!!  Vi gillar kalas..=)

Vi ska ta med alla 4 barnen vilket skrämmer mig.. lite iallafall!!

Linn är övertygad om att vi ska åka till Thailand trots mina övertygande försök om att vi ska åt andra hållet så NEJ!!  Vi ska till Thailand!!!  Tur att hennes kunskaper inom geografi är  obefintliga! Väl ombord så skiter hon säkert vad hon är på väg!!

Hur som helst så blir det väl ett äventyr ... Det var min önskan att få ta med mig alla barnen på semester!!

Tage längtar ochså bort.... Sommartid så kan ju kylfläkten gå fast man har stängt av bilen..Vintertid så förekommer det ju kanske mer sällan men Tages fläkt surrade som fan idag.. Han längtar nog till den franska rivieran.. !!

Får väl boka in en tid på verkstaden.... igen!!  Förra gången var det där gula lampan som blinkade "Fuel" på.. hmmmm mysko men jag fick tillbaka en fungerade bil igen!!  Tur att man har en sån bra verkstad!! 

När jag kom hem så var mina hemnycklar spårlöst borta..Dörren var LÅST!!!  . fick åka tillbaka till jobbet och leta utan framgång.. hem igen och Mattias va inne.... Hittade nycklarna i hallen..Måste ha rasat ur väskan i morse!!


Imorn jobbkväll... kul att få jobba med Jessica.. det va inte igår!!







Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards