Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Nanny B - 1 januari 2011 19:11

Vi packade ihop och tog farväl av nyårssällskapet !!   På vägen hem så började vi spåna lite på semestern... och gissa om man längtar ut med Johanna nu..

Åkte genom ett vinterland.. glashalt på sina stället och vi har ju en rätt säker bil men så kommer det en dåre och ska köra om.. OMG!!!  ibland undrar man om puckot bakom ratten verkligen har körkort???  han måste ha missat lektionen om att anpassa hastigheten efter underlaget!!! Det är just sådanan som skapar olyckor där andra blir drabbade!!  Jävla idiot!!!!

När vi kom hem så ser vi nå blått skräp ligga framför min bil... en såndär japansk lykta som nån tänt på och den hade väl ramlat ner precis där... om jag upptäcker ett märke på min bil kommer jag att kräva förbud på dessa med.. jag skulle aldrig komma på tanken att köpa smällare eller fyrverkerier, varför elda upp pengar och skrämma en massa djur!!!!  nu kommer dessa tysta flygande ljus och givetvis ska ramla ner just där min bil står.. Min bil är min baby!! 

Ungarna kallar den för lillebror!!!

Ska jobba lite extra imorn... nån va sjuk.....


tjing

Av Nanny B - 1 januari 2011 11:32

Vi åkte till vackra Säterdalen och skulle fira in det nya året.  Möttes av glada ansikten. Syster, bror och kusin och vi kramades.  =)    

Ju fler kockar ju sämre soppa brukar man säga men inte i detta fall... Jörgen, Andreas och Rickard fixade till det godaste köttet och Anna och Pernilla hade grejjat potatisgratäng.. ( Emma var med på ett hörn)

Ungarna lekte och skrattade. Vi intog fördrink och mingel i köket och sen så var kalaset i full gång!!

Underbart god mat och ett lika roligt sällskap fick nyårsmiddagen att bli sådär perfekt!!

Vi dansade, lekte lekar och hade  skoj. klockan närmade sig 12-slaget och vi drog oss ut på deras balkong och inväntade tiden.

Skål och gott nytt år!!!  korkarna flög och de klingade till i glasen..

Sen fortsatte kalasandet... lilla Isak höll sig vaken och charmade allt..

Rickard H var i sitt esse...    och han är min idol.. hahahahahahahaha  jag undrar var han får allt ifrån???  knappast från sin mamma. ( som är världens snällaste)  Under kvällen hade vi lekt en lek där man fick ett uppdrag man skulle utföra under kvällen... Rickards var att spela Shakiras "Waka Waka" och jag kan säga att han vann den leken!! Varannan låt fick vi höra den eldiga colobianskan sjunga... SUCK!!

Henkos uppdrag var att framställa sig själv som bäst. allt gjorde han bättre!!  hahahah ingen  märkte nå!!

Tack alla för en strålande kväll!!

Imorse blev vi väckta av 2 små troll... efter ett tag så började huset vakna .

klockan är nu 12.30 och värdparet sover fortfarande.. alla har vart in och på ett eller annat sätt försökt att få dom att kliva ur sängen . hmmmmm

Tove har svettats i köket och gjort frukost men inte ens det har fått dom att kliva upp...


idag ska jag nog fundera ut mina nyårslöften och planera vad jag ska uppnå under 2011..




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards