Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Nanny B - 9 januari 2011 21:06

Helgen for förbi .. Imorn börjar allvaret igen!!!!  15 veckor till Påsk.. 15 oxveckor som man sa förr.. För att man fick slita som en oxe och det kommer man att få göra!!  Fast vi planerar ju att åka västerut....     Hälsa på farfar Rolle och grandma Lisa!! Ny chefer ska vi få .. undrar hur det blir.. Alex fyller 21 år, hur det nu än är möjligt när jag är 25 plus moms.   !!!

Magsjukan härjade visst lite i huset och denna gång Andreas!! och jag tyckte synd om han... ja liiiite !! Vaknade av att det var nån som högt kräktes inne på toan.. Trevligt uppvaknande.............NOT! sen kunde jag inte somna om,..

Sen så höll han sig i soffan den dagen!!  Serverade han blåbärssoppa och vatten!!  Mycke ynkel pynkel var det från det soffhörnet!!!  När han väl kom till sanns så fick han en brödskiva fram på kvällskvisten!!  jag vet.... jag är snäll!

Gjorde Brunch åt den delen av familjen som kunde sitta upp och Linn berättar att hon inte kan äta korv!!  Förvånad frågade jag varför och ungen säger rätt ut - Jag krymper då!!! 

Hennes favvo är ju just korv.. spelar ingen roll om det är grill,kok eller falukorv. hon gillar korv!  ( tror det kommer efter farfar Bosse )

Vi andra som inte krymper av korv åt det iallafall!

Fast det kan ju va en bra metod om man vill gå ner några kg runt midjan... Äta lite korv!!


Lördagen bestod annars i att slappa och inte göra så mycke mer än att vika lite tvätt.

Idag vid middagen så tog jag fram lite knäckebröd vi hade i skåpet.. och Linn fick en bit med Aromat... Sen hör vi Galltjutet... vrålet som skar genom skinn och ben.. hela familjen stelnade till, katten for under soffan, hundarna drog ut till tvättstugan .

Jag kastade mig av stolen och fick tag på Linn som vid den här sekunden var färdig att lämna in!!  Andreas var strax bakom med mobilen i högsta hugg, färdig att larma SOS. Julia var så rädd att hon gömde sig under stolen.

Linn klamrar sig fast och hulkar hysteriskt. Efter en stund så lyckas jag få fram vad det var som orsakat hennes hysteriskt rädda utbrott.  En pyttepyttepytteliten mask satt på hennes knäckebröd. ( i storlek med aromatkornet)  och hon rös av skäck och tårarna rann...

Andreas kollade in brödet och fann ytterligare en fasansfull mickroskopisk mask.. UUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIII

Hela paketet for soporna och vi inspekterade skpået det legat i men fann inga andra spår.  Nu hade hon inte börjat käka på den som tur var.

Efter 20 minuter var iallafall Linn så pass att hon kunde äta upp sin mat. ( inget hon krympte av iallafall) och vi sitter och pratar om det äckliga brödet..

Vi är väl inga storkonsumenter av just knäckebröd men ibland så händer det väl att oönskade ingridienser medföljer. Inge annat var ju smittat i skåpet!!!

Och då kommer jag på att dom brukar ju få knäckebröd på dagis.... och säger det högt !!!  Och vad gör ungen då???  Nästa galltjut!!!!

Försökte med att jag skojjade bara med nope, det hjälpte inte! 

Det hela slutade med att vi försökte styra in samtalet på andra roligare saker ihopp om att hon skulle glömma det hela!!

Efter middagen så började vi leka med lera så jag tror vi lyckades...... PUST!!


När det var dax för kvällsmaten så undrar hon var det var för liten gynnare som låg på hennes knäckemacka.? Andreas berättar att det var en mjölmask.

Linn: -jaha och var kommer den ifrån?

Andreas - från mjölet!

Linn - Vart kommer mjölet ifrån? 

Andreas -från vete som man maler sönder.

Linn - jaaahaaaa.

Andreas ger henne en mjuk smörgås och han ser hur hon funderar....

Linn inspekterar sin smörgås väldigt noga innan hon godkänner den.

-pappa, vad är det i smörgåsen??

- vatten, jäst och mjöl, svarar han

oooooooooooooouuuuuuuuuuuiiiiiiii, då är det ju maskar i det här brödet med?????  en storögd Linn inspekterar nu smörgåsen ännu nogare.

- men Linn säger Andreas, det är bara i bakat bröd dom finns!!!!

-Vilken tur för mig då, säger Linn och tar sig en tugga!!!


Jag är övertygad om att hon kommer gå långt!!!!


Vid skrivandes stund kan jag rapportera att hon vart upp 200 gånger...

1. kissnödig

2 törstig

3 bajsnödig.  ( hon va faktiskt det och hur mycket kan det komma ut ur en liten unge???  )

4 kissnödig

5 TÖRSTIG... igen


HMMMMMM  hur ska de här sluta!!



To be countinued!!










Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards