Alla inlägg under september 2010

Av Nanny B - 9 september 2010 22:28

Efter div incidenter så slog jag slag i saken!!!  jag tog de första steget och redan känns all mycket lättare...

Ett uppdrag redan uppsagt och nu runt hörnet väntar mitt nya mål...

Ansökan inskickad...... nu är det ett par veckors väntetid sen så...

Håller tummarna att allt går vägen!!!!

Imorn är de fredag.... äntligen ! 



Av Nanny B - 8 september 2010 12:14

Politik var man än vänder sig... hela brevlådan fullknökad av reklam från alla dessa partier. En sak har dom gemensamt!!  Alla lovar guld och gröna skogar!!!

suck!!   tacka vet jag jultomten!!  han kommer varje år och har du vart snäll får du julklapp och har du inte ätit din gröt... skyll dig själv!!  fast han är ju inte särskilt demokratisk... de ska väl va lika för alla oavsett man mumsat gröt eller inte.. och jag avskyr gröt!!  Så jag är extra snäll istället!!!   

Visst kan min lysnade,gnistrande och stålande gloria hamna i fotknölarna men det är inte värre än att man är lite snäll så vips är det på sitt rätta ställe!!!


Har ju försökt att komma överens med den där rena tvätthögen som riskerade att få eget postnr.. den skrek åt mig och jag svarade uppkäftigt -HÅLL KÄFTEN!! Stängde dörren och låssades som om jag inte hörde det där..

Imorse fick jag leta efter strumpor... faaaann  så nu har jag "brainstormat" lite med Ceacar Milan och Hundcoachen ang dressyren av tvätten!!


Jobbar kväll igen..... en del på jobbet har 1-2 kvällar på 4 veckor och jag fick 8 först .. men då blev jag arg och vips så har jag 5 st...

Nu kommer jag ta strid för att alla ska ha samma antal.... jävlar i namma och de retar mig till vansinne över alla ursökter man hör... AAARRRRRRRRGGGGHHHH


nehepp... nu tjatar tvättmaskinen om att en ny laddning ska in...


tjingeling



Av Nanny B - 6 september 2010 10:15

Jobbat helgen ... hela förbannade helgjäveln. kl 7 stod man givakt och fram till 22-tiden både lördag och söndag. men det var rätt soft för det är rätt lugnt och man har nästan inge at göra.  man vill eju hellre ligga hemma och slappa!!

Idag är det premiär för blötläggning av valkarna ( läs volanger) som man har runt midjan. dom har ju inte direkt minskat under sommarmånaderna..( förbannade godaste haloumin)

Så jag och Lotta ska nu ta tag i detta runda problem och återuppta simningen hahahaha

Känns bra att få komma igång igen med min bästa Lizzie.....


Idag firar jag och Andreas pappersbröllop!!   2 år av kärlek!!      

Förberdelserna innan.... fotograf, frisör, sminkös, manikyrist, brudtärnor,

nervösa,fnittriga ,irriga, gråt och skratt... vilken härlig förmiddag.

kunde inte bestämma mig om brudtärnorna så jag hade 5 st . Anna vår "mastertärnan"  Madde, Emma, Sandra och Alexzandra ...

Rickard H Best man och min gulleplutt Mattias fick gå med sin mamma in i den fullsatta kyrkan.

Bygdegården och mormor g fina dukning.... Egentligen är den bara till för max 80 pers men vi lyckades knöka in 16 pers till...

Toastmaster Joel roade och skratten avlöste varandra.... sitter där och en karl kommer in med en kartong från grillen... 2 kokta korvar med mos och räksallad.. hahahahahaha   det åt jag på min och Andys första date... ASG!!

kastade brudbuketten och Jessica (joels sambo) fångade den... hihihihihi 

ett till bröllop i familjen Dahlberg!!!

Vinet och ölen flödade till det inhyrda bandets sång och karaoke.. dansade brudvals  ( tryckare) och sen slog klockan 12 och det var dax att fara till bröllopssviten... himlen lystes upp av ett sjuhundrande fyrverkeri och gästerna vinkade av oss... ..

till toner av Eddie Meduza och Björn Rosenström styrde Jacop mot hotellet.... hahahah 

minns de som igår......................

Av Nanny B - 3 september 2010 12:31

låg och slöglodde på tv och jag gillar att se roliga reklamsnuttar och jag fick mig ett gott skratt..

kolla på det här....


hahahahahah 


jag trodde jag skulle förbereda mig för min megahelg på jobbet.... men tji fick jag.

Linn vaknade igår kväll och sa att hon hade ont i örat.. fick alvedon och nässpray och så la vi tillbaka trollet på huset alla kuddar... imorse så var hon precis som vanligt. Bråkade med Julia och åt en stor frukost.  men så såg jagh att det hade runnit npn klar vätska från öra och började fundera.. men jag ringde läkarstationen för säkerhets skull.

besöket resulterade i 5 dagars pencillinkur!! Öroninflammation  på ett öra!!

för 2 år sedan fick hon ont i örat och det var ju efter att vår läkarstation stänt så det blev att åka till jouren...

en utländsk läkare undersökte henne och tittade bara i ett öra och konstaterade att hon hade dubbelsidig öroninflammation... han va verkligen duktig som kunde de det andra örat genom det han tittade i....    han sa nå på sitt språk och så gick han ut och så kom sköterskan och berättade att eftersom apoteket var stängt så fick vi med 2 pencilinpåsar och hämta ut ett recept under morgondagen. jahapp!!


hepp... skriver mer sen



Av Nanny B - 2 september 2010 10:14

trött jag bli då!!!  varför måste man bråka till sig rättvisa!!  Och jag trivs inte på jobbet som det är nu!!!!  bara en massa gap och gnäll men ingen gör något mer än så!!!  USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

--------------------------------------------------------------------------------------------

annars händer de inte så mkt i min värld just nu... jooo  jag såg det idag.. tecknet för höst!!  grannens björk börjar få gula löv och snart börjar den ... höstjäveln

jag gillar inte denna årstid... regn och rusk.  kallt och frost. deprimerande värre. jag vill ha tilbaka sommaren!!!  jag vill ha värme... jag vill ha bruna ben , lyckades ju jobba under solperioden och var ledig när det var monsun.. men vad gjorde det för man hade ju semester..


va ut och käkade pizza igår med Lotta...och när vi ska åka därifrån så ser jag att det är väldigt mycket luft på den övre delen på bilens ena framdäck och jättelite därnere.. hmmm skickar ett mms till min bilmek som ringer upp efter en stund. ( service eller?? ) -jag tror de fattas sån där aaiir ?? sa jag och och de hördes en djup suck..- jag får titta på den imorgon, säger bilmek ..

Imorse så stod bilen där och inget hänt... hmmm  dax att byta bilmek!! 

man kan ju inte klaga på service som inte finns!!

Oj vilken spännande läsning de där blev,.  punka på bilen tjoohooo 

Näää det måste hända nå spännande... jag behöver lite mer glädje i livet än en punka !!   fast de är ju ingen glädje snarare tvärtom.

Ska  man söka sig spänning kanske.... springa naken i trädgården???  njaaa   jag fryser och riskerar att få lunginflammation!!  uteslutet direkt.

Köra det fortaste man kan på E18 i mötande fil?  ja jo men tjena farbror polis, du har pistol ser jag!!  mmmm  Uteslutet det med!!

spänna upp en liten snubbeltråd över cykelbanan och se om nån trillar??  ja då är man snart inkastad i  finkan för mordförsök!!  uteslutet och tänk om det kommer en liten unge, det är inte hygglo!!

Nääää man får nog återgå att drömma om att vinna storvinsten på lotto.. ahhhh  skulle köpa mig en rödglänsande ferrari, en lyxyacht, vingård i italien, resa jorden runt, shoppa en massa saker jag inte behöver och ...... OPS pengarna slut.. hmmmm  inte ens det funkar ju...

näää lika bra man trakasserar soffan och glor på tv.. ska ju jobba ikväll.. Spännande värre???  jajjamen  eller INTE!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards