Alla inlägg den 2 september 2010

Av Nanny B - 2 september 2010 10:14

trött jag bli då!!!  varför måste man bråka till sig rättvisa!!  Och jag trivs inte på jobbet som det är nu!!!!  bara en massa gap och gnäll men ingen gör något mer än så!!!  USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

--------------------------------------------------------------------------------------------

annars händer de inte så mkt i min värld just nu... jooo  jag såg det idag.. tecknet för höst!!  grannens björk börjar få gula löv och snart börjar den ... höstjäveln

jag gillar inte denna årstid... regn och rusk.  kallt och frost. deprimerande värre. jag vill ha tilbaka sommaren!!!  jag vill ha värme... jag vill ha bruna ben , lyckades ju jobba under solperioden och var ledig när det var monsun.. men vad gjorde det för man hade ju semester..


va ut och käkade pizza igår med Lotta...och när vi ska åka därifrån så ser jag att det är väldigt mycket luft på den övre delen på bilens ena framdäck och jättelite därnere.. hmmm skickar ett mms till min bilmek som ringer upp efter en stund. ( service eller?? ) -jag tror de fattas sån där aaiir ?? sa jag och och de hördes en djup suck..- jag får titta på den imorgon, säger bilmek ..

Imorse så stod bilen där och inget hänt... hmmm  dax att byta bilmek!! 

man kan ju inte klaga på service som inte finns!!

Oj vilken spännande läsning de där blev,.  punka på bilen tjoohooo 

Näää det måste hända nå spännande... jag behöver lite mer glädje i livet än en punka !!   fast de är ju ingen glädje snarare tvärtom.

Ska  man söka sig spänning kanske.... springa naken i trädgården???  njaaa   jag fryser och riskerar att få lunginflammation!!  uteslutet direkt.

Köra det fortaste man kan på E18 i mötande fil?  ja jo men tjena farbror polis, du har pistol ser jag!!  mmmm  Uteslutet det med!!

spänna upp en liten snubbeltråd över cykelbanan och se om nån trillar??  ja då är man snart inkastad i  finkan för mordförsök!!  uteslutet och tänk om det kommer en liten unge, det är inte hygglo!!

Nääää man får nog återgå att drömma om att vinna storvinsten på lotto.. ahhhh  skulle köpa mig en rödglänsande ferrari, en lyxyacht, vingård i italien, resa jorden runt, shoppa en massa saker jag inte behöver och ...... OPS pengarna slut.. hmmmm  inte ens det funkar ju...

näää lika bra man trakasserar soffan och glor på tv.. ska ju jobba ikväll.. Spännande värre???  jajjamen  eller INTE!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards