Alla inlägg den 13 september 2010

Av Nanny B - 13 september 2010 22:39

Skulle gå ut med soporna tidigare ikväll  och jag fick mig en total chock... så fort har jag aldrig kastat soporna vill jag lova... HOLY CRAP!!!  1 m ovanför den fina gröna tunnan hade kungen av alla spindlar just flyttat in... eller ut för den hängde i en tråd och glodde på mig... varenda hårstrå stod rätt ut, middagen ville upp  ur magen och de jädra fort och gåshud på varenda mm ........

Den gigantiska flerbenade insekt var i elefantstorek och blod i mungipan..

jag var nog snabbare än stålmannen in och låste dörren.... frossa och på gränsen till hyperventlera... en miljon tankar for genom skallen.. -var i helvete är eldkastaren???  kom på att jag inte äger någon eldkastare . faaaan men något annat mordvapen eller atombomb hade jag inte heller,,, men RADAR,, ni vet insektsspray... mohahah mohahaha  det stod ju 1-0 till the kung of spindlar.. en Megastor, asfet korsspindel.... och den är minst 1 m mellan ögonen!!!

nåväl...  låste in Linn i hennes rum.. ( hon skulle ändå lägga sig)  och tar sprayburken och försiktigt smyger mig tillbaka till den nya bosättningen...

på behörigt avstånd så riktar jag och trycker av..... Oh herrejävlar... sprayen är helt slut.. finito.. loppo.... I det ögonblicket önskar mig att jag var en marinsoldat och gick fram och sparkade av benen på monstret, vred av den nacken och pissade på den !!!!!!   då rör sig megafetspindeln uppåt ochj med ett skrik som väckte halva kommunen ur sofforna så tog jag ett enda kliv och landade med en duns innan för dörren...

för säkerhets skull låste jag och drog ner persiennerna på den sidan huset som skräcken befann sig på...

låste dörren till Linns rum och satte mig i hennes säng och vi kollade på Barbie i svansjön...

När väl Andreas kom hem så visade jag var äcklet satt...  - får jag spara den?? och karln ler mot mig. - Bor det svarta på Grönland??  fick han till svar och jag återgick till barbiefilmen .

han tog sopborsten och avlivade spindeln humant mot den asfalt vi har kvar på uppfarten.  När jag väl vågade mig ut igen så visade han mig kvarlevorna..

Fy fan vilken äcklig spindel...

Och jag är glad att jag hann kasta soporna .. fast jag har funderat på det där med sopor..

Vi betalar pengar till kommunen för att dom ska hämta sopor och kompost...

Och vad gör dom med soporna då.. Jo komposten modifierar dom om till gas som dom kör bussarna på.. miljövänligt och bra!!!  Är det billigare att åka buss då... nääääää  !!   Samma med  pappersinsamligen ... är morgontidningen billigare? dom skövlar fortfarande regnskog???  ( jag tycker jättesynd om orangutanger som inte kan dingla i sina träd för nån med en motorsåg vill kapa trädet)

Kommunen säljer vårt insamlade papper , glas och annat ....hmmmm jag tycker dom kan lägga sop-pengarna till bättre skolmat och asfaltera grusvägen till morsan!!!  ps låt gärna krogarna hålla öppet dygnet runt!!


nehepp.....

Av Nanny B - 13 september 2010 12:45

Sådärja... vaknade av ett svart odjur som satt på mig, han glodde på mig med sina gula ögon och hans min verkade säga mig något i stil med " feed me or i will eat you"... -Åke förihelvete, stick nån annanstans..!!!!!!!!!!  Släpade mig ur sängen och en överlycklig kattracka spatserade framför mig med svansen rätt upp som son slags vinnarplagga.. men hans seger blev kortlivad då ja svängde av mot toan.. När jag sitter där och lyssnar till den skvalande "musiken" så sticker han in huvudet genom dörren som står lite på glänt. ( Ingen idé att låsa på morgonen då resten av familjen och hundarna alltid ska in där när man vill sitta i fred)

- Va fan tog du vägen? jag rasar snart ner av hunger, utmärglad och hungrig!!  tycktes han vilja säga mig, men jag ignorerade han .. ska man inte kunna sitta på muggen i godan ro utan att nån ska stressa till frukost???

Gav kattjäveln mat  och började fixa med hundarna som gärna hade tagit kattmaten istället...

Sov märkligt inatt... vaknade 340283 ggr  men jag hade svårt att somna igår kväll/natt med..

men nått kul hände faktiskt igår kväll...

jag och Andreas hade parkerat oss i soffan och glodde på Irene Huss på tv. efter en stund så kommer Linn. Hon såg ut att dansa på nå vis och Vi stirrade ppå varandra - Sover inte hon?? undrade jag. - Jo, sa Andreas och såg lika undrande ut.

Linn dansade runt den lilla gröna mattan vi har framför tv,n , både jag och Andreas såg frågande på varandra och undrade vad som stod på med  ungen???

- hon kanske är kissnödig??  och Andreas tar upp henne ifamnen och ser då att hon sover fortfarande.. hahahahahah

båda rusar in på toan med henne  och försöker hålla oss från att gapskratta..

Där sitter en kissande och sovandes unge på toan... hahahahahahahah

Hon vet nog fortfarande inte om att hon va upp och dansade i går kväll.. hahaha


Nehepp.... försöka få fason på den trotsiga dammsugaren.. undrar om man ska börja med en lite lättare form av AGA????

Nu skyller den på att påsen börjar bli full... som om jag skulle bry mig!!!


tjingrlig...



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards