Alla inlägg under mars 2010

Av Nanny B - 9 mars 2010 20:24

Upp i ottan......    Holy crap!!!  det är inte jag van vid!!!   men med morgonkaffe och tidning så lyckades jag få upp korpgluggarna...

Det har vart en spännande dag och jag har fått sett lite undersökningar .. Spännande =)  !!   men när narkosläkaren skulle sätta en ryggmärgsbedövning så hade jag nog liiite lågt blodsocker.. ( innan lunch) och lukten nere på den avdelningen..... så snurrade det till litegrann.... men det gick bra!!!

Hoppas jag får se lite mer sådana saker och inte bara omvårdnad... den biten kan jag!!


Sen iväg och skulle köpa hundmat och det gjorde jag på 15 minuter... sen hem och det tog 30 minuter för ALLA ska ju sluta just då och ALLA ska hem... fan cykla era jävlar!!!   en kö i den korsningen... en längre kö i nästa rondell och MEGAKÖ vid nästa rondell..... MVF    !!!!!!   kilometerlånga köer överallt!!   höll på att få nippran för jag var den enda i hela världen som hade bråtttom hem!!  Andreas skulle på möte och jag skulle på VIP kväll ...

hem... kastade i sig maten... och klädde trollen och drog iväg...

Landora är en favvoaffär... kolla här  och Julia fick träffa sin gudmor...

Hon sa i bilen sen att det var jättekul att träffa Agge.. för hon är snäll!!!


Nu är man så trött och ska snart kolla Cougar town.. mitt nya favvoprogram!!

Det handlar lite om mig!!  hahahah  40 kris deluxe.... heheheh


nehepp... cu läjter



Av Nanny B - 8 mars 2010 12:46

Jag har ju utkämpat ett krig mot kung Bore och mitt sista hopp var Woodoo!! 

Det funkade mot den saten!!! 

Kung Bore i sitt esse.....

Och sen satte jag igång med mina woodookunskaper...

Solen skiner.... + 6 grader .

Så nu kan jag lugnt återgå till att plugga och se fram emot en härlig sommar med myggbett, värmebölja, rinnande mjukglass och en semester med ösregn!!!


tjing!!     

Av Nanny B - 7 mars 2010 17:40

Tråksöndag...  har inte orkat gjort något alls idag.. jag vill inte heller.. somnade på soffan och Andreas passade på med sin mobilkamera.. haha skitkul  NOT!!!

Börjar min praktik på tisdag kl 7 ( okristlig tid)  men det ska bli kul.

lite omständigt mot det jag är van vid... sitta hemma i godan ro och fingra navel till att jobba heltid.. dom fjuttiga timmar jag på mitt ordinarie jobb är ju mest på helgerna..

Usch vad trött jag är.... *gäsp*  har inte vart utanför dörren heller.. är för trött!!

Blir ingen simmning imorn för Jossan åkte på magsjukan hahahah eller nanananan  fler som får tvätta  nerspydda lakan... inte bara jag!!!

Lite nedstämd blir man av tristessen.... man börjar fundera. ( Ja jag kan faktiskt använda mina enda hjärnceller)  Livet, döden, ungarna, hundarna och allt därimellan...  jag kanske borde äta mer vitaminer eller så,,, jag vill vara glad och sprallig men sitter i soffan som en fet padda istället... jag orkar inte..


WELL...  dax att göra något istället för att bli soffpotatis och gnälla...




Av Nanny B - 6 mars 2010 15:24

Jahapp då slipper man sitt ordinarie jobb för 4 veckors praktik. Det ser jag fram emot!!   Lära sig något nytt och förhoppningsvis bli lite klokare!!

Och efter det så är det bara gasa på så man blir klar... 

Har haft en önskan om att bli barnmorska och just nu ligger det lite på hyllan...

Jag vill nog kanske göra annat... sadla om helt och bli smed, elektriker eller bilmekaniker???  jag vet inte vad jag ska bli när jag blir stor!!

Julia fick magsjukan inatt... fi fasiken för den åkomman..... väckte hela huset och ett slags kaos utbröt.... suck...!!

är trött och sliten .... får se vad man hittar på till kvällen...

cu

Av Nanny B - 5 mars 2010 11:42

 
Av Nanny B - 5 mars 2010 08:23

Vaknade imorse i en okristlig tid.... Varför???  Säg det.. !!  Har inte en aning men jag klev ur sängen och gick upp. ( kollade så  toaringen var nere innan )

Skulle gå och hämta tidningen och tassade ut i mina kängor och nattlinne... tog inte jackan för det är ju ingen uppe iallafall.... FEL!!  När jag kommit halvvägs så ser jag grannen som ska till jobbet... och där kommer jag , med håret i ett stort snett rufs, nattsärken som slutar nedanför midjan  och med en cigg handen... hahahah  men men ... han nickade med ett leende och jag tog tidningen och rusade in... hahaha, pinsamt jaaaaaaaaaaaa!

Idag fyller min enda son 16 år!  han föddes 00.26 med bukpress.... blev lite bråttom på slutet och dom kallade in landstingets alla barnmorskor för att vi skulle leka charader.. Nanny är en kaviartub och vi klämmer ut de sista!!!

Inte skoj i det läget med det .. tur att lustgas finns  =) 

Och ut kom han med huvudet, navelsträng 4 varv löst runt halsen, och en sista knuff på min magen och resten av bebis for ut... sen blev det tomt i rummet...

jag låg där ensam med benen i vädret och undrade vad som just hänt. höll lustgasmasken i handen och funderade på om jag skulle ta ett ordentligt andetag igen... då kom en barnmorska in och bad om ursäkt för alla stack ut!!

Jaha och vad blev det då, undrade jag. hon ryckte på axlarna och sa att hon inte visste! 

Sen kom dom in med den sötaste lille pojke....  Mattias.

Han har vart och är ett ängla barn.. när vi skulle tapetsera om så bad jag han rita på tapeten... han ritade en mikroskopisk gubbe  och sa att man fick faktiskt inte rita där!!  Blev galen om man inte svängde in vid kiosken hem från dagis..

fäääng hääääj, fäääng hääääj sa han !!   han va väl en 3 år då...

nåväl.... 

jobb ikväll...



Av Nanny B - 4 mars 2010 20:28

Förlåt... jag har syndat!!!  Men lusten drev mig till en nivå att jag inte kunde stå emot mitt begär!!!  Det var han eller mig... han vann och tog mig med storm!!

Nu är avskyn stor att jag lät mig ledas in i frestelsen....  din förbannade clown!!!

just det... det är ju den han är... en patetisk clown som egentligen gillar barn...

Visst har det hänt att folk gissar min ålder till 25 år och det är man ju lite glad över.. ( dom tar nog i lite i hopp om att få låna pengar)  men att bli så lurad.. . HJÄLP  Jag kanske har  blivigt Sol-och Vårad???  JAG FICK JU BETALA  för min njutning som en torsk... Suck

Din jävla Ronald MacDonald... även om jag erkänner att lökringarna var underbara. så har jag syndat med en New York Supreme   Förlåt... för att lätta min samvete skippade jag pommes och tog en sallad...

imorn ska jag springa till bilen och inte gå!!!!


läjter folks.....


Av Nanny B - 4 mars 2010 10:11

 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards