Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Nanny B - 18 mars 2010 19:14

Vaknade imorse av att Linn sa -mamma!!  Jag har gjort frukost till dig!!

Nyvaken satte jag mig upp och där stod den uppdukad med någon slags legokonst!  -smaka mamma det är jättegott!!! 

Frukosten bestod av ett glas med någon vit vätska i. jag luktade försiktigt och kände att det där ville jag inte dricka....  det var vad jag tror iallafall en blandning mellan yogurt och Ramlösa päron.   Log mot min söta dotter och sa att jag skulle dricka den sen!!.

Masade mig upp i köket och mina funderingar ang "frukosten"  besannades. Laktosfri yogurt och Ramlösa är ingen vidare kombination så jag hällde diskret ut det i slasken.

Sen var det blötläggning av valkarna med bästis Lotta... och jag tror aldrig vi simmat såååå sakta... ( det var inte för den där simläraren i röd t-shirt   )

Det bara gick sakta... man hade ingen ork...

När vi kom dit så berättade en kvinna att nån hade snott hennes Bh, Trosor, strumporna och tröjna, så hon skulle gå hem i jeans och jackan.. !!! vi ruskade bara på huvudet och undrar hur fan det står till med folk???  vem 17 vill sätta på sig använda underkläder då???  men men vi hade ju lås med oss så vi slapp tjuvar!!

Lunchen.. aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh   den satt fint!!!

Sen for vi ut till Lottas sommarstuga för att kolla till så hon hade ett helt tak !!  de hade hon för hon har ju skottat bort det under vintern... dock har inte hennes granne därute gjort de och när vi står där och filosoferar så hördes det ett jättebrak.... ops där försvann deras farstubro under en lavin!!!   hahahah

de som göms i snö kommer fram i tö!!!



Hittat en massa partybilder... ASG... en del har jag lagt ut på fejjan men en del borde inte få publiceras....så jag låter bli!!!   hahahahahahahahahaah


nehepp.... lägga troll och sen gosa ner sig i soffan   ( läs somna)




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards