Alla inlägg under mars 2010

Av Nanny B - 18 mars 2010 19:14

Vaknade imorse av att Linn sa -mamma!!  Jag har gjort frukost till dig!!

Nyvaken satte jag mig upp och där stod den uppdukad med någon slags legokonst!  -smaka mamma det är jättegott!!! 

Frukosten bestod av ett glas med någon vit vätska i. jag luktade försiktigt och kände att det där ville jag inte dricka....  det var vad jag tror iallafall en blandning mellan yogurt och Ramlösa päron.   Log mot min söta dotter och sa att jag skulle dricka den sen!!.

Masade mig upp i köket och mina funderingar ang "frukosten"  besannades. Laktosfri yogurt och Ramlösa är ingen vidare kombination så jag hällde diskret ut det i slasken.

Sen var det blötläggning av valkarna med bästis Lotta... och jag tror aldrig vi simmat såååå sakta... ( det var inte för den där simläraren i röd t-shirt   )

Det bara gick sakta... man hade ingen ork...

När vi kom dit så berättade en kvinna att nån hade snott hennes Bh, Trosor, strumporna och tröjna, så hon skulle gå hem i jeans och jackan.. !!! vi ruskade bara på huvudet och undrar hur fan det står till med folk???  vem 17 vill sätta på sig använda underkläder då???  men men vi hade ju lås med oss så vi slapp tjuvar!!

Lunchen.. aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh   den satt fint!!!

Sen for vi ut till Lottas sommarstuga för att kolla till så hon hade ett helt tak !!  de hade hon för hon har ju skottat bort det under vintern... dock har inte hennes granne därute gjort de och när vi står där och filosoferar så hördes det ett jättebrak.... ops där försvann deras farstubro under en lavin!!!   hahahah

de som göms i snö kommer fram i tö!!!



Hittat en massa partybilder... ASG... en del har jag lagt ut på fejjan men en del borde inte få publiceras....så jag låter bli!!!   hahahahahahahahahaah


nehepp.... lägga troll och sen gosa ner sig i soffan   ( läs somna)




Av Nanny B - 17 mars 2010 16:41

Då var det gjort !!!!!  Mitt besök på "lökklubben"  eller bröstenheten som det heter så passande. Föt ett tag sen så rasade himlen på mig... jag hittade en knöl i min högra "vännina" . fick panik och ringde på en gång. Och gissa om man blev nedstämd och lessen. jag ville inte berätta det för hela världen heller.. men man kände ju hur dom som visste ville klappa en på huvudet och nypa kinden. -det går bra.. det är ingenting.,!!  ÖÖÖhh hallo jag kanske inte har så lång tid kvar på jorden.. jag dör snart!!!  Såg mig själv ligga bland en massa slangar och hade en fot i graven!!!    men men bara bita ihop och invänta tiden för undersökning!!

Så idag var det dax,,,, hualigen!!!   jag var så utelämnad, naken och ensam.

Fick komma in på ett rum där mina "vänninor" blev utsmetade till familjepizzor både vertikalt och horisontellt.... Maskinen såg ut som ett monster med två stora jätteplatta händer som  klämde ut mig...

Sen skulle sköterskan känna på mig. att låta någon okänd komma så nära ens privata delar är lite skrämmande.. jag ville bara bort därifrån, sjunka genom golvet till en annan avdelning.  vadsom helst men samtidigt ville jag ha det överstökat. en enda tanke for genom mitt huvud gång på gång... varför är jag där!!!

Sen blev jag utvisad i ett bås utanför dörren och där fick jag sitta och lugna ner mig lite... Sköterskan kom tillbaka och sa att det behövdes inget ultraljud och att en kirurg ska kika på bilderna... Hon klappade mig på axeln och sa  - det såg bra ut!!  Oroa dig inte!!

Nehepp...lätt för henne att säga!!   Så nu inväntar jag svar från kirurgen!!

Gick till praktiken sen... och där gick det i ett....

Nu är man ledig en dag öch imorn blötläggning med Lotta... det ser jag fram emot!!!































































Av Nanny B - 15 mars 2010 19:55

Oj... fått lära mig massor... Dom är ju supersnälla mot mig!!!

Jag tycker det är jättekul!!!  Tydligen blev det stressigt och hektiskt på eftermiddagen och då blev det skoj... Äntligen något att göra!!!

Mattias var lessen igår och vi satt och pratade en stund...men jag är fortfarande besviken... Visst dom som inte ens bor/befann sig  i stan eller hade annat förhinder är ju en sak..

En vilsen tonåring behöver ett vuxet sällskap men nu vete 17... 

skit samma jag är hans mamma och jag försöker göra mitt bästa !!!




Av Nanny B - 14 mars 2010 21:22

Mitt hjärta blöder... min son mår uruselt och efter idag är det väl inge bättre...

flickvännen sedan ett år tillbaka gjorde slut i veckan..

Vi skulle ha haft födelsedagsfika idag för Mattias och han såg fram emot det.. 

men inga kom........  Maud och Bengt ringde och frågade om dom fick komma..   och sen kom Johan. 

Vi hade Lolita som nattgäst, så Sandra och Jens kom och fikade men dessa fikagäster var ju inte planerade... men Välkomna ändå.. dom räddade ju lite hans fika...

besviken till max och nu börjar man ju inse fakta...  men what comes around goes around...     jag menar inte att man ska överösa grabben med presenter.. det handlar inte om det.. utan att finnas som en vuxen människa för en vilsen tonåring!!   att visa sitt stöd räcker för honom... han är inge prylgalen unge som måste få allt... en kram räcker långt!!

till er som lämnade ett återbud av olika anledningar är helt ok..


Besviken och mitt hjärta blöder när jag ser hur lessen han är....

Undrar hur många tårar det finns...

Av Nanny B - 13 mars 2010 22:21

Lördagskväll så skulle jag och småbruttorna ( Julia, Linn och Lolita) titta på melodifestivalen. Dom 2 yngre brudarna satt inte ens still till Darin tagit sin första ton så det blev marsh pannkaka in i sängen för deras del.  Den lilla sjöjungfrun gjorde bättre sång enligt deras tycke!! 

Och När jag lyssnat igenom 10 bidrag så visste jag inte direkt vad jag just lyssnat på... Och den där fakiren borde ju hållas i bur!!  4 blonda tuttinuttor med uråldriga instrument??  doooohhhh  och Peter Jöback.. snälla människa du hör inte hemma i melodifestivalen.. håll dig till sanden du gör till guld!!! 

Och Dolph  , en leende viking och hade han glömt sin brytning på andra sidan Atlanten?? 

Jag sitter och undrar nu varför jag ens kom på tanken att titta på detta...

Visst Anna har ju en härlig röst och den låten kommer väl säkert att slå och ge ungen en och annan dollares.  Nääää melodifestivalen borde gå till dom sälla jaktmarkerna.. lägg ner skiten och låt oss slippa betala tv-licens!!!


tjing...



Av Nanny B - 13 mars 2010 18:59

Oj... vilket party!!!... Hade tråkfredag först men efter ett par glas vin så kände man sig riktigt glad... Och for ner på Maddes fördrink med Line... Andreas mådde ju inge vidare så han valde att stanna hemma... Men på rest. Konrad  kände man sig som Olga 150 år... ingen över 20 år så vi valde att avvika!  . Sen knatade vi vidare mot vårt vanliga ställe och när vi väl kom in så drog vi klackarna i taket och måttet runt arslet minskade. Dansade oss svettiga mellan rundorna i baren!!  Vilken rolig kväll!!!! 

MEN IMORSE VAR DET FANIMEJ INTE LIKA ROLIGT !!  inte nog med att jag somnat med sminket på utan jag var tvärtäppt i näsan... jag brukar sällan bli superbakis. ( möjligtvis lite mindre aktiv)    en jävla förkylning igen!!   *morr*

Upp och rotade runt i köket efter nässpray.... nehepp inte där heller...

sökte som en spårhund efter  en skymt ett välkänt nässpraysfabrikat.. men icke utan jag fick ta Linns barnspray... de funkade  !!!

febern gjorde ett litet inhopp innan alvedonen brottade ner den!!   -ha där fick du!!  Konstaterade  att jag åkt på en förkylning IGEN!!  

När ska eländet sluta!!!     Och hur mycket snor har man egentligen???  och hur många gånger kan man nysa???  Så nu är man så lagom röd om näsan...

Åkte och handlade.. och Andreas brukar gnälla på mig om att köpa fel saker...

och det ficka han äta upp när jag påpekade att han köpt knäckebröd för 28 kronor!!  Fy fan vad dyrt...  hahahaha

Nehepp... om man skulle bli en svensson för en kväll och ha lördagsmys med la familia.. Alex kom ju hem en stund och vi ska väl kika på melodifestivalen-..

( jag har inte sett ett enda avsnitt ) så får man väl se vad det är för shit !!


tjing




Av Nanny B - 12 mars 2010 11:46

Jahapp då var det nästa man som föll offer för Magsjukan!! 

jag fick dela min natt med en  make som lekte jojo.. upp ur sängen och in på dass. ut ur dasset och ner i sängen.... och efter ha vaknat 43 gånger på en timme är det inte roligt längre...  dom första 11 gångerna så kände jag bara en leende känsla över att inte vara den enda vuxna drabbade...  maken är ju inte så smidig i och ur sängen.. och jag tackar gud att vi inte har en odämpad vattensäng!!!


han fick sitt gigantiska datapaket igår och han har inte ens ägnat en minut mer än att sätta ihop det... hahahaha så ja han mår inge vidare och det bästa är att han förstår hur jag hade det!! 


Min Amore fyller år idag..... Grattis Madelene Rydkvist 25 år!!   du är snart ifatt mig!!  Min fd parhäst på jobbet.. men helt plötsligt fanns det inge jobb för henne och hon blev varslad,,, märkliga saker inträffar och en del tror verkligen på UFON!!! 


nehepp.... skriver mer sän!!




Av Nanny B - 11 mars 2010 09:49

Tarmsköljning. är nog behagligt !!!  Magsjukan är värre... fy fan.. tarmsystemet sitter iallafall kvar och har inte följt med till reningsverket.. även om det kändes så...  Och tankar om vita arkivet, begravning och stora vita liljor for genom mitt huvud under dessa attacker!!  jag var övertygad om att min sista stund va kommen och jag skulle sluta mina dagar på en toalett...

Bugar mig för uppfinnaren till Proviva .. min räddning!!!  dom där bakterierna  är bra dom.. ..

Idag blir en lugn dag... Andreas julklapp levereras idag.. han fick en ny dator med div utrustning. 1 TB extern hårdisk.. stor skärm och en massa lull han ville ha!! skiter i vilket för jag har min lapp.....

nehepp

vila sig en stund!!


skriver mer sän!!








Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards