Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Nanny B - 13 mars 2010 22:21

Lördagskväll så skulle jag och småbruttorna ( Julia, Linn och Lolita) titta på melodifestivalen. Dom 2 yngre brudarna satt inte ens still till Darin tagit sin första ton så det blev marsh pannkaka in i sängen för deras del.  Den lilla sjöjungfrun gjorde bättre sång enligt deras tycke!! 

Och När jag lyssnat igenom 10 bidrag så visste jag inte direkt vad jag just lyssnat på... Och den där fakiren borde ju hållas i bur!!  4 blonda tuttinuttor med uråldriga instrument??  doooohhhh  och Peter Jöback.. snälla människa du hör inte hemma i melodifestivalen.. håll dig till sanden du gör till guld!!! 

Och Dolph  , en leende viking och hade han glömt sin brytning på andra sidan Atlanten?? 

Jag sitter och undrar nu varför jag ens kom på tanken att titta på detta...

Visst Anna har ju en härlig röst och den låten kommer väl säkert att slå och ge ungen en och annan dollares.  Nääää melodifestivalen borde gå till dom sälla jaktmarkerna.. lägg ner skiten och låt oss slippa betala tv-licens!!!


tjing...



Av Nanny B - 13 mars 2010 18:59

Oj... vilket party!!!... Hade tråkfredag först men efter ett par glas vin så kände man sig riktigt glad... Och for ner på Maddes fördrink med Line... Andreas mådde ju inge vidare så han valde att stanna hemma... Men på rest. Konrad  kände man sig som Olga 150 år... ingen över 20 år så vi valde att avvika!  . Sen knatade vi vidare mot vårt vanliga ställe och när vi väl kom in så drog vi klackarna i taket och måttet runt arslet minskade. Dansade oss svettiga mellan rundorna i baren!!  Vilken rolig kväll!!!! 

MEN IMORSE VAR DET FANIMEJ INTE LIKA ROLIGT !!  inte nog med att jag somnat med sminket på utan jag var tvärtäppt i näsan... jag brukar sällan bli superbakis. ( möjligtvis lite mindre aktiv)    en jävla förkylning igen!!   *morr*

Upp och rotade runt i köket efter nässpray.... nehepp inte där heller...

sökte som en spårhund efter  en skymt ett välkänt nässpraysfabrikat.. men icke utan jag fick ta Linns barnspray... de funkade  !!!

febern gjorde ett litet inhopp innan alvedonen brottade ner den!!   -ha där fick du!!  Konstaterade  att jag åkt på en förkylning IGEN!!  

När ska eländet sluta!!!     Och hur mycket snor har man egentligen???  och hur många gånger kan man nysa???  Så nu är man så lagom röd om näsan...

Åkte och handlade.. och Andreas brukar gnälla på mig om att köpa fel saker...

och det ficka han äta upp när jag påpekade att han köpt knäckebröd för 28 kronor!!  Fy fan vad dyrt...  hahahaha

Nehepp... om man skulle bli en svensson för en kväll och ha lördagsmys med la familia.. Alex kom ju hem en stund och vi ska väl kika på melodifestivalen-..

( jag har inte sett ett enda avsnitt ) så får man väl se vad det är för shit !!


tjing




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards