Alla inlägg den 20 juli 2012

Av Nanny B - 20 juli 2012 10:51

Packade ihop och drog vidare från det vackra Valdemarksvik.. inte för att vi var där mer än i husvagnen då vi uppehöll oss mer i Norrköping.  Campingen hade väl sett sina ljusa dagar men ett pluss för tystnaden.

Skönt att få slippa bålgetingar och bromsar stora som chiahuahor... Vi satte Maltes inbygda navigationssystem på Tennhult där Andreas hittat ett vuxendagis ( husvagnstillbehör)  .

Rätt in i smålands mörka skogar på vägar som behövde asfalt lite häran och däran... mil efter mil så fick vi åka först =)  men den som demonsterade den 1:a maj glömde plakatet för "Rädda smålands skogsvägar" 

stundtals så gick det inte fortare än krypfart då vägen va i dåligt skick... när man kom upp i hastighet så var det som att åka berg och dalbana....tjooohoooo  och Whiplash, njursvikt och blåsor under fötterna var ett faktum!!

Snälla herr Statsminister eller Kung Carl Gustav !!   Skänk lite pengar så vägarna blir åkabara igen.... det där var inte roligt !!!

I mörkaste småland så kommer Andreas på att han ska ringa sin mamma.. johopp... och medans han bladdrar på med henne så glömmer han att kolla navigationen och missar en avfart.. han tvärnitar vid första bästa korsning och tror han ska vända 15m ekipage... en viss diskution uppstår!!!!   Upprörd fru som idiotförklarar och oförstående make som tror han kan allt!

Hur som helst så kollas gps igen och den leder oss runt på en väg så vi kommer åt rätt håll igen. 

Så vi fortsätter på den lilla grusväg ( med gräs i mitten) som han stannat på... och den blir ju inte direkt större....

jag tänkte bara... hoppas vi inte möter nån!!

en tvärsväng vid en lada och vi hamnar på någons uppfart där det är belamrat med traktorer.  Bonden står utanför och ser en aningens förvånad ut och kliar sig i skallen  när det kommer bil och husvagn i snigelfart .... 

Han bara skrattar när Andreas skyller på bilens gps att vi hamnat en aningens galet.... - släng gps för farre skattar bonden!!  Andreas menar leende att då får han slänga hela bilen.... hahahah

( min personliga åsikt är att uppdatera den)

Hur som helst då blev det lite backträning då det inte fanns en nanochans att vända, i ett par hundra meter sisådär!!!  

När vi var på rätt väg igen så ruskade jag bara på huvudet åt min hyperglada make som hävdade att lite äventyr ska man ha... Jo det har han väl rätt i men inte på det här viset!

Efter ett lunchstopp och snabbshopping ( Dollarstore och påfyllnad av Linns puckoförråd)

 

så var vi på väg igen.. 

Andreas såg gladare ut när vi parkerade utanför en Husvagnsfirma.... nu skulle det handlas !!! Det var ju värsta porrbutiken för han... han flanerade lyckligt mellan förtältspinnar och toalettvätskor... 

Min intresseflagga vajade knappast... SUCK!!  En timme senare och geomsvettig över att Linn nästan rivigt butiken så var vi äntligen på väg mot slutmålet.

Framme på camping så händer det igen... karta i näven och kolla vart ni får plats.. 

Ojadå nog hittade vi en men man ska väl ändå inte ha nån meter ut på vägen men vi fick godkänt ändå... 

   

Upp med markis och kom iordning... Linn hittade en kompis direkt och hennes föräldrar kom senare över .

Trevligt att umgås med likasinnade.. hahahah Tack för en trevlig kväll!

nehepp.... dax att kolla in vad Jönköping har att erbjuda... 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards