Alla inlägg den 27 februari 2014

Av Nanny B - 27 februari 2014 15:13

Ahhh jag njuter verkligen av att ha semester med mina små ljuvliga änglabarn. ( ja dom slåss och kivas som aldrig förr) Onsdagen började med att jag vaknade av fullt krig i köket... upp och hotade med väl valda ord!!! 

Jääävla förbannde... u ...jävlar för i helvete... håååååll kääääften ... faaaaan  ( dessa ord förekom inne på toan i min ensamhet) 

kollade på klockan... OH SHIT... jag däckade som en unge efter ett halvt glas vin innan klockan 21...John Blund fick lång näsa där!!!  klockan var 7... jag hade sovit i 10 timmar ... hmmm tror jag behövde sova ut.. 

hoppade i mina jockeyoutfit så var vi på väg till våra havremoppar... 

Sen bestod dagen av hårfärgning, verkstadsbesök och massor av skratt... 

Jag ska skjussa Julia till en kompis för dom ska se en hockeymatch, kommer körandes och bilen framför tvärnitar för att det är några gående som ska knata över ett övergångsställe... jag gormar lite bakom ratten och knorrar om att dom passeade borde rappa på lite... och då ser jag en handikappad man som var orsaken till framförvarande bils tvärnit.. och då kändes de lite sådär... fan sitta och gorma över fotgängare som dessutom har ett funktionshinder... DÅ hördes det från baksätet där Linn sitter och hon har inte en aning om vad skett framför... 

-Vi kastar en sten på han!!

Jag och Julia brister ut i ett tokskratt... och vi skrattade länge..... hahahaha


Ibland undrar jag vad den ungen får allt ifrån...

Samma nu när vi skulle åka och möter en annan grannes son i dörren... Ser på min tonårsdotter att hennes ansiktsfärg skiftar i tomatröd... hahaha  och hon ser på mig med glittrande ögon.. -mamma han är lite snygg!!

Då kommer det från lillasystern.. -han är för gammal för dig!!!

hahahaha  den ungen kan och hon är lite charmig ibland!!

Pratade med Julia om just det där med att vara mamma och jag är kung!!  Vi har ju haft en del duster som vi löst genom olika överenskommelser.. Håller inte hon dom så har jag lovat att dyka upp på hennes skolavslutning i FOLKDRÄKT!!!

Så nu återstår bara att se om hon lyckas... inga höga mål men jag vet att hon kan klara av dessa... ( och jag slipper gå i folkdräkt) 


Nu är vi uppe i vackra Säterdalen och myser...men imorn är vi hemma igen!!

so long suckers.... 






Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards