Alla inlägg den 28 juni 2010

Av Nanny B - 28 juni 2010 21:43

Jag borde ta lektioner hur man får sin respektive mer dresserbar.... men själv är bästa dräng som nån vis människa sa... !!

Tomten börjar se ut som "hej kom och hjälp mig" så jag tänkte ansa häcken litegranna... och för det ska funka så bör man ha 1. häcksax. 2. en kilometerlång sladd som helst ska passa ihop med den eldrivna häcksaxen. 3. barnfri och helst vara mätt och belåten!!

och de enda jag kunde klämma fram av de fyra alternativen var det sista.. hö hö jam jam mat är gott!!!

men man gör väl sitt bästa för att det ska funka så jag går in och lyckas få ihop diverse skravkablar från huset och kopplar ihop allt... MFV   ( Men Va Fan)  då kommer jag knappt halvvägs ut på gräsmattan.. de fattas minst 2 skarvkablar för att komma fram till häcken... in igen och rotar runt.. den slöe maken blir grinig då jag hotar med att norpa  dom skarvkablarna dom finns kvar inne...

borde jag skriva att det såg ganska kul ut med en runt vit jättedosa med 4 kontakter och längst ut en meter lång häcksax  hahahahahah   ... jag skrattade lite tyst för mig själv...Och den grinige maken kravlar sig ur soffan och åker till Ö&B och inhandlar en ny kilometerlång elkabel..inte bara en utan två  !!!    Good boy!!!!    den ordinarie häcksaxkabeln har vi till Johanna så den befinner sig med henne...

och han kopplar ihop och klipper häcken, hela familjen är ute på gatan och jag får ha ett öga både på ungar och kattjävlen som sitter och glor som nån slags kontrollant.. han  lägger ner häcksaxen och muttrande försvinner in till soffan igen... jahapp... städningen kvar till mig då!!

Julia hade stängt in Linn i bredlådan .. så henne fick jag lirka ut... Gav Julia en sur blick.. hur hygglo är det att mosa in sin lillasyster i brevlådan??? 

  



men men nu ska jag försöka googla på dressyrkurs för äkta makar!!!




Av Nanny B - 28 juni 2010 09:30

Söndagsmorgon....

Vaknade i god tid och började att packa ihop taikontältet... våra äldre grannar intog 1:a parkett och istället för chips och coca-cola så blev det kaffe och mandelkubb. Dom såg säkert fram emot ett nytt världskrig när vi skulle ta ner tältet.... Sorry men vi har våra rutiner... hahahahaha så ni fick inge underhållning.  enda gången det höjdes en röst var när Andreas backade till husvagnen och han såg förmodligen inte när jag pekade åt ett annat håll och kom 3 mm bredvid varav han gnällde lite och sa nå spydigt om att han inte kom in under kulan .. då blev jag lite grinig och sa att kulorna ska inte in ...  dom knackar på utanför!!!  Såg tanten svälja en hel mandelkubb och försvinna in i deras husbil!!

Styrde kosan mot Leksand sommarland. en bad och nöjespark.

Ungarna och Andreas badade och jag vägrade befatta mig med det icke humant varma vattnet... hade jag vart en isbjörn så kanske jag doppat ena klon..

hur som helst så satt jag i skuggan och njöt av att inte göra någonting..

Började studera folk i största allmänhet...

kvinnor med hängbröst och inget som håller dom uppe, är det en behagligt att ha sina "vänninor" i midjehöljd skvalpandes ????   en del rakar sig under armar och på andra ställen , en del inte.. ( hmmmm) Tonårsgrabbar som glömt ta av sig kalsongerna innan dom satte på sig badshortsen.. pappor som drog in magen i glasskiosken ..   att gå omkring som en diva i stilettklackat ,lösnaglar ,i tron att man är skitsnygg, och prata högt i mobiltelefon passar sig inte bland barnfamiljer. 

Alla är vi olika ....

Trötta och nöjda med en solig dag så åkte vi hemåt...

Gissa om det var en svart kisse som blev överlycklig när vi kom hem.....

( det firade han med att mörda en fågel under natten sen och sprida fjädrarna över hela gräsmattan)


hepp.... 3 veckor kvar till semester...


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards