Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Nanny B - 22 juni 2010 22:49

Snart är det klart... Nya soffan på plats, nya fotöljer, ny 46 " tv och en massa annat fint. Mr Andreas ska montera in spotlights nästa vecka .. och göra klart väggen mot köket!! 

Va har hänt sen sist.. Men man hinner ju inte så mycket annat mer än att hålla på med huset som aldrig tycks bli klart.. När ska man få börja bo i det utan att ramla över verktyg, kunna sitta på toan utan att en unge hänger i handtaget,.. -mamma!!  Bajsar du??? bara lilla toan kvar nu!!! 


Födelsedagskalaset för Linda var skoj.. det kom en tomte som pulade in en snusdosa under förhuden och tyckte de va jätteballt????  varför stoppar man in en snusdosa där??? jag var nog den enda som iinte skrattade tror ja..


Imorse så tog jag min tidning och gick ut och skulle röka.. då hör jag hur det skriker något och kikar ut på gräsmattan.. där kommer Åke och han har fångat en liten harpalt.  jag går mot katten och försöker få Åke att släppa sitt byte.. han sticker in under en buske med harpalten skrikandes i munnen. och så var jakten igång... först kommer Åke med bytet i munnen och sen kommer jag i morgonrock och rykande cigg i näven.. kors och tvärs över hela trädgården.

Jag tror att grannarna satte morgonkaffet i halsen ... dom ser ju inte katten utan bara mig med håret på tvären, morgonrock och ränner omkring och skriker: Fy Åke!!!!, Stygg Åkejävel !!!!!släpp den där!!!  ÅÅÅÅÅÅÅKEEEEEEEEE   jävlar den om jag får tag på dig...!!!

Jag var redan förbannad på kattjäveln för inatt väckte han mig med höga mjauanden och han övade riverdance på mig .. allt för att få mig att vakna för att ge mig en liten present han lagt i sängen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Förihelvete Åke.. nog att han håller nere på gnagarbeståndet i kvarteret men att parkera sina döda byten i min säng där går gränsen!!!   skickade ut både katt och råtthelvetet ut genom dörren med ett par väl valda svordomar.


nehepp... jag tackar för mig och säger gokväll!!! 

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards