Alla inlägg den 26 juli 2013

Av Nanny B - 26 juli 2013 12:59

Det finns saker jag avskyr i ett flygplan .... Som barn.. Jag röstar för att det ska byggas ljudlösa madrasserade små hytter där man tjolar in alla småglin!! Föräldrar har gratis vin!!! En liten sparv på 1 m fixar inte att sitta still i 2 minuter .... Hur fasa tror föräldrar att dom ska sitta still en mindre flygning på ett par timmar ... Den ekvationen lämnar jag åt någon som vill förklara det för en som gillar få tinnitus då gullet just gett full hals efter ha gjort volter i sätet bakom .
Sen ska gullet sova och småbarnspappa travar oroligt fram och tillbaka . Kabinpersonalen ser måttligt roade ut när dom måste dra in magen varje gång dom ska passera .... Papsen vägrar sätta sig !! Lillsparven ska nanna nu!!
Framme på flygplatsen så snabbt in i taxi.... Upptäckte till min förvåning att det var lilla Juanita nyligen fyllt körkort . Hotel Cosmopolitan Palma
lilla Juanita sitter långt fram ich håller ratten stenhårt .. Hon babblar nå på spanska . Si Si ..
Framme stannar hon vid ett hotel.. Tur att jag läser på vad de står . Metropolitan... suck för fan Juanita !! Du har kört mig till fel hotell.. Doooooh! Glor på henne och säger Cosmopolitan ???
Juanita ser uppgiven ut...och en lång mening på hemspråket.. Åker 40 m till !!! Bingo!! Juanita lyckades att köra sin första kund !!! Pust pust ..betalar 20 pengar och känner bara en lycka över att va framme!!.
Dagen efter besöks stranden.....
Vilket ger mig tillfälle att studera kroppar .. Ja jag tittar på alla...
Under parasollet med solsäng.
( som kostade 5 pengar .. Hutlöst!!!)
Där fanns alla typer, åldrar och färger !! Genomskinliga engelsmän som efter 20 minuters sol förvandlas till rosa små söta grisar , halvbruna topplesstjejjer som egentligen ska sätta in sina snuttisar i en stadig BH . av egen erfarenhet vet jag att låter du "änglarna" vara fria så håll upp armarna.. inte snyggt med två vita fält under BHn sen!!
Sen har vi strandnassarna.... En gäll röst som väcker en ur dvalan. MELOOONAAAS, COOOOOOCCO, PAAAAAAAAPPPAAAAAAYYYYYAAAA,MELOOONAAAS, COOOOOOCCO, PAAAAAAAAPPPAAAAAAYYYYYAAAA..
Herregud din idiot !! Vi sover här!!
Man rycks verkligen ut ur drömmen om MR HUNK .. !! Fasa!!
Nyvaken sätter man sig upp .. Då kommer glasögonnassen!!! Glasses verrry cheap....!!' Om jag inte låssas se han så går han förbi med sina billiga glasögon .... Vem fan vill ha ett par BILLIGA solglasögon !!!!
Hinner lagom smörja in mig med lite extra sololja.... Då smyger sig nästa in under parasollet med ett gäng fejkklockor.... Stirrar på den bruna mannen...ruskar på huvudet och han går .. Fan jag borde ha frågat om vad klockan var!!
Lägger mig på rygg och hinner lagom återgå till slummret med Mr Hunk!!
SENIORITA.....MASSAGE!
Tittar upp och en skelögd, fullt påklädd liten Asiatisk kvinna står där ... Ruskar på huvudet igen och önskar att Mr hunk stått där.... En halvnaken man, en vit handduk över höfterna , ett bländande leende och en flaska olja i näven.... Men den där människan krossade just den önskan !!! För den kunde ha slutat med "happy ending" !
Människan knatar iväg och jag återgår till slummret......
Badar i havet.. ( JA DU LÄSTE RÄTT!!! NORRA EUROPAS STÖRSTA BADKRUKA HAR BADAT) 2 gånger !!! 28 grader i vattnet så de va helt okej!!
Dagen lider mot ditt slut och på väg tillbaka så blir det flera stopp. Sangria är gott!!! Cerveza är gott .... Drinkar i regnbågens alla färger är också gott!!
En eftermiddag besöktes ett stort diskotek ... En lättklädd unge i stilettklackar stod och dansade förstrött på ett bord .. De övriga diskobesökarna var redan på G kan man säga.... Några år yngre än mig och jag undrar hur en del skulle ta sig därifrån sen..... Den flygande Holländaren?? Jojo....
( stället kryllade av holländare, tyskar och engelsmän)
I var och varannan affär kunde du köpa hinkar med 1 L sprit 2 L sprite och en essens för vad du ville ha för smak... Moijto, sangria eller en Viagra!!! Och på köpet fick du 15 st 1 m sugrör!!! Äre party så är det party!!!
Skriver mer sen... Puss!




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards