Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Nanny B - 11 maj 2010 22:59

När vi är små så sjunger det flesta mammor barnvisor för oss och sedan sjunger vi dom för våra barn.  Så har de ju alltid vart.. vi för traditionen vidare.. men vad fan är det vi sjunger om då???  "Mormors lilla kråka" ... herregud den uppmanar ju till rattonykterhet... än slank h*n dit och en slank h*n dit och till sist hamnar  kråkfan i diket!!!   och vilket fyllo skulle inte göra det då???? och är man liten så vet man  inte bättre än att man inte får köra och att man får körkortet i cornflakes-paketet...

Bä bä vita lamm då...  lamm kan inte ha så fruktansvärt mycket ull att de ens räcker till ett par strumpor??  ja om det inte är ett Kashmirlamm då... och då blir strumprna dyra.

Lönneberga-Ida sjunger om katten som tycker de är mörkt om natten. katter har utmärkt syn nattetid så det ska inte bekomma den)  En välgödd gris fryser inte, och har definitivt inge i köket att göra!! Mor hennes har ett par förstora skor.. inhandlades dessa på öppet köp kan man gå tillbaka och byta!! Men en sak har hon rätt i.... Kossor bajsar överallt och närsomhelst... men tyvärr så har forskare kommit fram till att kopruttar gynnar växthuseffekten...

Imse vimse spindel som blir bortspolad av en tsunami..... och återuppstår !!


ja man kan ju fundera vilket kultur vi ska förgylla våra barn med...





Av Nanny B - 11 maj 2010 12:49

Försökte ta bilder på min katt Åke...

herregud vad har jag gett mig in på?????  som sagt de va väldigt svårt så länge han rörde sig och blev  han still så varade de i nån nanosekund!

  

Som sagt... det är inte lätt att fotografera en busig katt!!!

Pluggar inför provet imorn... och de ska väl gå vägen till ett G iallafall!!

Längtar till att få tillbaka ett normalt liv.. jobba hem skita äta sova och så börjar det om..

Och är ledig i helgen....  i helgen så ska vi fixa och trixa... och ett glas vin är aldrig fel i goda vänners sällskap!!



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards