Alla inlägg den 25 april 2010

Av Nanny B - 25 april 2010 10:07

Fick frågan om att gå ut i fredags... men fan jag skulle ju jobba så jag avböjde..

Under fredagen så fick jag frågan om AW från min avd.. - snälla Nanny häng med!!  efter mycket om och men så smsade jag Lizzie om hon hade lust att hänga på.. tanken var ju att det blir ju inte så sent..  Sagt och gjort..Så ringer Emma och säger att Rickard vill ha ungarna i helgen ??? -går det bra??  doooohhh  Om det gjorde!!!!!  Så när jag kom hem från jobbet så packade vi åt 2 st som blev så exalterade att dom bara sprang omkring och gapade. Meningen var att vi skulle fika innan dom åkte men det var bara att fetglömma. Andreas drog iväg med 2 speedade popcorn och jag gjorde mig klar för AW. Missade bushelvetet och fick ta cykeln... redan efter 50 m höll jag på få en hjärtifarkt... FLÅS FLÅS...  valde en annan väg med nedförsbacke men det spelade ju ingen roll för det var ju motvind!!!!  När jag kom fram och med skakiga ben parkerade jag cykeln.... Lotta stod  med ett stort flin hahahah  klappade mig tröstande på axeln och sa att jag var duktig!! 

Inne dök vi på tacobuffen som är gratis... " gratis är bra" och sen raka vägen mot baren!!  Träffade många ifrån "min avd" och alla såg så annorlunda ut.. hahah men helt vanliga fantastiska människor !!  Och vi hade skitkul!!  dansade och skålade hejvilt...   Tack Kirurgavdelning 6 för en skitkul kväll!!! 

Lotta och jag träffade sen på en väldigt gammal kompis till mig... Anders "totte" Danielsson.. hahahahahah och han bjöd på en drink som verkligen tog snurr...

shit jag är aprak och måste hem... ringde Andreas och sen har jag minnesluckor...

Vaknade med ett leende ändå trots månadens "hangover" .... hade ju haft så roligt!!   

dagen segade sig förbi och vid 16snåret var det bara att hoppa i arbetskläderna och dra iväg,.,,

..................................................
..................................................
.........................

Fick för oss att åka och kika på en soffa... och nu är vi xx tusen fattigare..  hmmm   men det är bra soffa och vi får plats .. så nån som vill köpa en beige skinnsoffa med divandel???? 

Andreas började ju att riva ner vardagsrummet... väggen mellan vrdrum och toaletten så fanns där en blöt fläck... VATTENLÄCKA!!!  suck... bara ringa försäkringsbolaget på måndag!! 


näää vila innan man ska ut på fältet igen...







Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards