Alla inlägg den 12 april 2010

Av Nanny B - 12 april 2010 21:06

en strålande vårdag är strax tillända... jag har idag inte gjort mycket eller joooo de har jag *stolt*  jag cyklade till konsum!!  Brittan stod ensam på uppfarten och vi tog bakvägen för annars skulle det bryta ut ett världskrig .  *viskar*  jag tror inte att hon gillar min röda cykel Och jag behöver henne imorgon bitti...         .

Hoppade upp på min röda 2 hjuling med den snoriga, meterlånga, hjälmprydda dvärgen bakpå och så for vi med vindens fart alla 5o m till konsum... och jag stannade inte en enda gång.. inte ens för att se att ungen satt kvar, för tyst blev hon!!  hmmmmm    men tystnaden va lika fort slut och när jag släppte ner henne och då rusade hon i affären och hade storhandlat innan jag ens låst den 2 hjuliga!!!   vi skulle ha 2 st matlagningsgrädde.. laktosfria men det hade hon missat och vi gick varvet baklänges och stoppade tillbaka allt ifrån pasta till  sylt. jag begriper inte hur hon lyckas...

och som vanligt på den lokala konsumbutiken så får man ALLTD stå i kö. Visst jag kan erkänna att jag brukar välja den kassan där det inte sitter en man.. jag vet inte men på nå vis så känns manliga kassörer långsammare än kvinliga?? 

allt går i slow-motion och även växelmynten verkar rasa ut långsammare..

en ung tjej i gymnasieålderna är kvickare än en vessla och vips så är kilometerlånga kön borta och man är ute ur affären???

Och stå i denna oändligt långa kö med en 3 1/2 åring som har myror i benen  ( och i arslet) är ju ingen hit... men på någe vis  ( jag erkänner att jag lovade kasta nya nallen om hon inte stod still)  så var hon en ängel...  nästan iallafall.

jag väste mitt hot mellan tänderna och log samtidigt och ungen kläcker ur sig

- mamma, du är så dum att hälften vore nog!!!!   och en stöddig uppsyn från den snoriga, hjälmbärande dvärgen!!!  jag hörde bakom mig ett kvävt asgarv. och en diskret harkling..

Sådärja.. i denna stund önskade jag mig låååångt bort.. utan barn, man och div andra störande objekt!!! 

( Sabina... vi möts i gaten om 5 röda)

När det äntligen blev vår tur så betalade jag och tog min snoriga hjälmbärande dvärg i handen och skyndade mig ut... upp på den 2 hjuliga och sen hem fortare än borta med vinden!!! Herregud... Man ska inte ha med barn i affären!!!

När jag kom hem så gick jag ut till Britt och sa förlåt... klappade henne lite på den där bucklan jag själv lyckades med att göra i sommras.. ( men det är en annan femma)...

Jobba imorgon.... får se hur det går,,,

Just ja... jag har myror i hallen till Åkes förtjusning... han ligger och spanar på dom och går nån stackare för nära så är det ajöss.... hahahaha

Hoppas dom håller sig där.....






Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards