Alla inlägg den 7 maj 2016

Av Nanny B - 7 maj 2016 18:50

Jag älskar min sambo men ibland så är han inte den vassaste kniven i lådan ..
I bilen brukar vi prata om allt möjligt, lösa världsfreden, fåna oss och ibland gå in på djupa diskussioner! Nyligen så satt vi och tjafsade om att associera till olika saker ..
Han försökte vara rolig och lustig och kläcker ur sig med ett leende - vad tänker du på när du hör "glory hole"
Jag blev lite stött .. Tror karln på fullaste allvar att jag är dum på nå vis . Fasa ..
Jag bara glodde på han och svarade
- vad tänker du på när du hör papperskasse ? Det var det första ord jag kunde komma på just då. Varför vet jag inte utan de vara poppade upp.. Han tittar på och på fullaste allvar börja mumla ..-papperskasse ...hmm.. Jag har nog aldrig hört talas om nått sånt förr ? Att man är prasslig kanske ? Jag vek mig av skratt..
. - vad skrattar du för säger han lite osäkert . Jag kan knappt andas.. Kippar efter luft och försöker få fram att jag bara skojade.
- Papperskasse?? Mumlar karln .. Jag frustar som en galen häst och håller nästan på att kissa i brallan.. Till slut lyckas jag få fram att jag bara kom på ett ord .. Att jag skojat ! Sambon tror att de va nå utryck från min gamla hemby men vad jag vet så är papperskasse en papperskasse och inge annat !! ?????
Att ha kört samma bilmärke i ett par år och dessutom en cab så när solen kommer fram vill man verkligen bara köra nercabbat.. Men jag får nöja med den lilla taklucka som finns på denna bil som heter Helge .. Volvo-Helge!!
Helge är rädd för allt!! Så fort man ska parkera så nog fan ska de varnas.. Pip pip pip piiiiiiiiiip. Akta ... Akta ... Aaaaktaaaa bilen som det är flera meter till ... Usch !!
Helge är en dryg jävel!! Ska du byta fil och råkar glömma att blinka .. OMG!! Då kommer de ett drygt pipljud.. " hurru, du glömde blinka när du körde över linjen.. FY SKÄMS" !!
Helge har en enda tyst funktion .. Han talar om när de kommer någon i döda vinkeln . Enda varningsfunktionen som inte har ett enerverande ljud men det lyser en orange lampa vid backspegeln !!
Jag trodde att alla varningsfunktioner var till för min skull men Helge är nog egotrippad och dom är mest till för han!!
Akta.. Du är för nära... Akta det och akta det ... Suck!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards