Direktlänk till inlägg 25 september 2015

Rocka sockan..

Av Nanny B - 25 september 2015 09:28

Strumpornas krig
Vi har kört "rocka sockan" länge nu ..
En del familjemedlemmar tycker detta är lite förlegat och krävt samma färg på båda strumporna .
Jag har löst det genom att köpa nya.
Vid tvätt så har alltid en socka tappat bort sin maka genom att antingen bli borttrollad av Illusionist- tvättmaskinen eller gömma sig under en säng och bli framdragen av städerskan .
Dessa par som lyckas ta sig igenom ett helt tvättprogram tillsammans har blivit nedslängda i en annan tvättkorg för en framtida sammanslagning!!
Men när den "senare sortering" var överfylld av rena strumpor så kände jag ett visst tvång ocj försöker förneka problemet !!
Men tillslut så hade jag inge val!! Familjen krävde likadana strumpor på båda fötterna och gärna i samma storlek ! Jag tyckte dom är lite väl petiga och försökte med att dom ska vara glada att vi har strumpor i hela taget, för barnen i Afrika har minsann inga alls! Fick till svar att i Afrika behöver man inga strumpor, vädret är varmare där!! Hmmm ..
Försökte muta en medlem i vår lilla klan men dennes blick om att jag var totalt galen gav mig svar på tal.
Det var bara att krypa till korset !!
Så jag hällde sonika ut tvättkorgen med strumpor på vardagsrumsgolvet .. Högen eller mer gigantiskt jätteberg var 70 cm hög och i regnbågens alla färger ..
Det var som att gå på skattjakt !! Geocashing är en "walk in the park"
Hittade saker som jag inte räknade med att hitta där bland annat .. Linns mobilskal , en träslev och mitt morgonrocksband!
218 strumpor senare så hade jag lyckas sortera ut det mesta .. En del strumpor hörde mer hemma inom golfen kan jag säga .. 18-håls !!
Ändå fick jag en HEL PROPPFULL Icakasse kvar med ensamma strumpor ! När tonårssonen kom hem från skolan så berättar jag att nu slipper han rocka sockan!! En segerdans och ett YES och ingen ser så lycklig ut som han !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nanny B - 12 februari 2019 22:24

Jag kände för att blogga lite ... Vad händer i det Segeltorpska slottet nuförtiden.. inte så värst mycket .. livet har sin gilla gång . Ungarna växer uppåt och de gör maken med, fast han då på bredden! Vi har ju länge tjafsat om att renovera köke...

Av Nanny B - 26 oktober 2018 19:39

Vad är mysigare än att bara krypa ner i soffan framför en urdålig tv-serie på fredagseftermiddagen innan man ska koka fredagsmyset? Förutsatt att tv fungerar då.....  Parkerar min nätta lilla stjärt i soffan och drar filten över benen och tar fjärr...

Av Nanny B - 29 september 2018 16:44


Att åka till Key West är för oss en självklarhet när vi är i Florida och så även iår .. vi gick och badade på ett rätt centralt med bra strand ställe för annars är det rätt stenigt där på stränderna . Och hela dagen njöt vi av bada och kolla in p...

Av Nanny B - 20 september 2018 16:27

Tisdagens utflykt gick till en pelikanpark . pelikans gardens . Varmt as hell !! Strosade runt bland fåglar, ödlor och en sovande svartbjörn . Ungarna lyckades lista ut hur man fick ut djurfoder ut automaten utan att betala 25 cent. Dom matade a...

Av Nanny B - 18 september 2018 14:22

Klockan är nu 07.53 på morgonen och vi har just vart på en promenad på stranden för att se soluppgången . Så grymt fint . Människor man mötte sa Good morning med ett leende . Helt magiskt . Vad gjorde vi igår då.. inte mycket !! Var och handlade...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards