Alla inlägg den 1 augusti 2013

Av Nanny B - 1 augusti 2013 10:29

Åska...... Finns det något värre..??
Jag gillar inte när det smäller, dundrar och blixtrar rätt ovanför hustaket!! It scares the shit out of me.... Så när jag hörde mullret komma närmare så började även paniken komma krypandes ...
Ut med kontakter till pc, tv och en lampa jag är rädd om...
Samlade ihop flocken i soffan.. Räknade in alla!
Julia.... Check! Linn .... Check! Hunden ..... Hunden .... Va fan är hunden??? Smög ut i hallen som en tyst panter . Hunden ligger och sover som en gris. Skit i den, den sover ändå... Check!!
Planerade alla tänkbara flyktvägar..
Balkongen funkar i absolut nödläge med risk för benbrott och krossad mjälte!! Tog fram 2 lakan och la fram... Kanske bara får en lätt stukning om det skulle absolut nödläge .
AAAAAAAAAAAAAAA ... En blixt lyser upp lägenheten och vi blir tillfälligt blinda . Och därefter en ordentlig smäll så tänderna och kristallglasen i skåpet skallrar....
Ungarna skriker och jag skriker !! Hunden som ligger på golvet och sover i ett komaliknande tillstånd öppnar ett öga och undrar säkert varför hennes 2 benta sitter ihop som en klump !
Ren och skär rädsla tvingar mig att samla ihop min lilla familj .. Andas andas .... Tänk tänk... Måste ut ... Rädda barnen.... Andas ... Överge skeppet ... Andas..nej inte ta balkongvägen.... Vill kunna gå ett tag till... Andas ....
I samlad trupp skyndar vi mot ytterdörren .. En blixt lyser upp och ett nytt panikskrik från flocken... Men tappert håller vi ihop.. På med skor och jacka !! Hunden är utom sig av glädje !! Jippie gå ut pinka!! Det bästa som finns!!
Samlar flocken vid ytterdörren . Kontrollerar militäriskt att alla är med !!
-mamma, vi kan inte överge Leif ??
Dotters gråtfyllda ögon ser på mig..
Det är inte läge för att förklara att jag inte tänker ha 48 cm lång skäggagam som avskyr allt och alla i min Peugeot 206 cc så en ursäkt om att han gillar att vara ensam blev lösningen!
Tar mina barn i handen och vi räknar till 3... Sen rusar vi nerför trapporna mot nästa mål... Stora ytterdörren..!!!!! Vi klarade det och då kommer ett sken till.. Iiiiiiiiiiiiiiiiio och i vild panik springer vi it till bilen!!
Hoppar in och pustar ut!!! Vi är räddade!! Oj då kommer regnet .....
Eller regn och regn.... Skyfallet from hell!!'
Startar bilen och smyger ut mot andra sidan stan där det inte finns åskmoln.....








Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards