Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Nanny B - 25 juni 2011 19:14

Midsommar... Det ska käkas sill,nubbe och färskpotatis. De ska kläs en stång med björksly och 7 sorters blommor under huvudkudde om man är singel, vi andra sover så gott ändå!!
Och det är samma varenda år som slutar med fylla, osämja, mord och fyllekörningar!  Lär man sig av det då??  NOPP!!
Vi hade iallafall det helt underbart och vi har ju hamnat på en familjecamping där ungdommar under 25år inte verkade vara välkomna! Våra närmaste grannar började tidigt med ölen MEN vi märkte inte ett shit av varken dessa eller dom festande grannar längre bort!
Visst så hördes det att de va lite kalasande lite här och var och hur man än gör eller bor så finns hon med stort HG!!  ( HästGarv) ja ni kan ju tänka er en blandning mellan åsneskri/Hästgnägg och ett hysteriskt skratt i möjliga högsta decibel.
Denna brukar oftast vara en kvinna mellan 50-70 års åldern.Något berusad ( läs ett par nubbar innanför bh´n) och tycker att man ska skratta åt i stort sett allt och väldigt högt .

Sen så ville vi geocatcha lite och for tillbaka till en som vi inte hittade.... satte oss och gick igenom hela stället... och JA HITTADE DEN!!  de va en lurig skatt!!
Tog några till innan vi for tillbaka och åt lite midsommarmat!!Campingen hade ordnat ett band som kom och spelade men först så hyrde vi en såndär cykel..... hualigen va jobbigt de att trampa!!

 
Minglade runt på campingen en stund innan vi slutkörda ramlade in i förtältet!!
Kvällen avlöpte lugnt och grannarna blev trötta och slocknade före oss.. hahahahah 

Imorse så fick vi för oss att besöka fyren långe Jan... förra året var vi vid Långe Erik!! Sagt och gjort.. men vi geocatchade lite på väg ner och sen tog vi några på vägen hem.. man får se en hel del.. 
         Och vad är inte Öland utan sina väderkvarnar...

 

hej så länge...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards