Direktlänk till inlägg 14 januari 2015

kärringbil och sjukhus ...

Av Nanny B - 14 januari 2015 21:29

Gunnar, vår fyrhjuliga trotjänare med en elegant stjärna längst fram! Som en svart kostymklädd äldre herre ledsagar han oss från punkt A till punkt B . Gunnar har dock en viss stöddig attityd ..
Vi brukar komma bra överens men ibland så kommer det upp kryptiska meddelanden på displayen !! Som kaffekoppen .??..
Bibeln (Instruktionsboken) menar på att ska ta en paus och Gunnar påpekar detta genom att visa upp en fin kaffekopp!!
Jävla kärringbil !! Vem fan har tid med kafferep med 7 sorters kakor i 140 blås på E18 ??? Ibland brukar jag låta Gunnar vinna och JA jag erkänner att jag är svag för den gyllene måsens doughnuts !Speciellt den med choklad på!! Syns nog på mina höfter !!
Nu har Gunnar kommit på en ny enerverande symbol att glänsa med ! Han visar texten "Störning" ..
Jag suckar bara och menar på att bilen är såååå störd!!!!! Helt stukad!!
Tacka vet jag Frallo !! Han visar sin protest genom att ha sönder termostaten ... Jag tror de är ren och skär fjortistrots ! Men de kan ta ... Han är bara så gullig då!! Dock tror jag att nya husses plånbok inte är så förtjust .
Min andra fjortis blir jag inte klok på...
Det går jättebra i nya skolan och hon börjar få lite kompisar som inte håller på med dumheter .. Mobbing är strängt förbjudet på den skolan!! "Tumme upp"
Idag så ringer en läkare från vårdcentralen som ligger bredvid skolan!
Julias hand ( den som hon bröt ifjol ) var kall och lite blå. Hon hade ont i handen och handled . Kunde inte räta ut fingrarna . Hon hade inte ramlat eller slagit i den . Så hon gick till skolsköterskan som sa åt henne att gå till vårdcentralen .
Läkaren där hade inte en aning så han remitterar till Huddinge sjukhus ( Karolinska) så vi åkte dit och Julia hade ont men ändå på gott humör .
Den barnläkaren där kände och klämde och kliade sig i huvudet .. Handen var kall och ingen förändring . Så hon går och ringer ett gäng andra sjukhus som säger att de är bäst att åka till Södersjukhuset !!
Så det var bara att sätta sig i bilen och åka dit då...
När vi fick komma in så trodde jag att de va långvården vi hamnat på.
Det låg folk överallt !! Sköterskan ska gå och titta efter ett rum till oss . Men det va knökfullt överallt .. Så vi fick ett rum intill deras fikarum.. När dom doktorerna kommer in och undersöker handen börjar den bli varm igen.. Jag fattar inge, sköterskan som undersökte när vi kom ser förvånad ut, Julia med!
Läkarna vrider och vänder på handen och det gör ont men inte lika mkt som tidigare ..
Och handen blir allt varmare och doktorerna konstaterar att vad-det-nu-än-var har släppt ...
Men vi ska ha telefonkontakt och uppföljning ändå!!
Alltid är det något ..



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nanny B - 12 februari 2019 22:24

Jag kände för att blogga lite ... Vad händer i det Segeltorpska slottet nuförtiden.. inte så värst mycket .. livet har sin gilla gång . Ungarna växer uppåt och de gör maken med, fast han då på bredden! Vi har ju länge tjafsat om att renovera köke...

Av Nanny B - 26 oktober 2018 19:39

Vad är mysigare än att bara krypa ner i soffan framför en urdålig tv-serie på fredagseftermiddagen innan man ska koka fredagsmyset? Förutsatt att tv fungerar då.....  Parkerar min nätta lilla stjärt i soffan och drar filten över benen och tar fjärr...

Av Nanny B - 29 september 2018 16:44


Att åka till Key West är för oss en självklarhet när vi är i Florida och så även iår .. vi gick och badade på ett rätt centralt med bra strand ställe för annars är det rätt stenigt där på stränderna . Och hela dagen njöt vi av bada och kolla in p...

Av Nanny B - 20 september 2018 16:27

Tisdagens utflykt gick till en pelikanpark . pelikans gardens . Varmt as hell !! Strosade runt bland fåglar, ödlor och en sovande svartbjörn . Ungarna lyckades lista ut hur man fick ut djurfoder ut automaten utan att betala 25 cent. Dom matade a...

Av Nanny B - 18 september 2018 14:22

Klockan är nu 07.53 på morgonen och vi har just vart på en promenad på stranden för att se soluppgången . Så grymt fint . Människor man mötte sa Good morning med ett leende . Helt magiskt . Vad gjorde vi igår då.. inte mycket !! Var och handlade...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards