Direktlänk till inlägg 25 juni 2010

Midsommarfirande i Leksand Episod 1 Elstoplen i Rättvik

Av Nanny B - 25 juni 2010 13:50

Om ni nån gång försökt att packa husvagn, bil och få med ungar och hundar på rekordtid för Guinnes rekordbok så GÖR INTE DET!! lägg ner tanken och packa i godan ro.  Man spar på svordomar, slipper svettas som en gris, bli osams med respektive och viljan att  avliva barnen finns inte.  

men hur som helst kom vi iväg och efter 2.3 km kom vi på att Andreas glömt linserna hemma så de var bara att vända ekipaget.

På´t igen och vi styrde kosan mot Leksand!!  Barnen var på glatt humör och satt och sjöng med i Alvin ochh gänget!!  Tur att dom där bärbara dvdskärmarna finns.. enda bekymret med dessa är att ungarna måste komma överens om att glo på samma film.

Och fram kom vi till leksand och ett tag trodde jag att vi hamnat fel... eller på nån festival med småfollet i åldern 18-20 år..

I campingens reception fick vi reda på att det inte fanns några elstolpar kvar...

MEN VA FAAAAAN.. vi hade blivigt lovade plats med goda chanser .  ööööhhhh   Barnfamilj  vill ha el till sin husvagn och inte fricampa i en backe med massor av tallkottar!!!   då kan jag hellre stå på ikeas parkering!!

visst man kanske inte smäller upp 3*8m förtält för att man nte får plats med det i en ruta .   Hmmm   frågade lilla fröken receptionist om hon visste någon annan camping med elstolpe...  Och vi fick en sönderkopierad lapp med telenr till ett 20 -tal campingar.

fick napp på en camping i Rättvik ... visst det är 2 mil från leksand men WTF..

Vi skulle få en elstolpe och kan glo på vår tv utan att panikköpa ett elverk .

Och när vi kom fram så är det såå underbart... visst en gigantisk camping men det ringlar en liten å mitt i så vi har faktisk åtomt och en ELSTOLPE.

Och de är massor av Raggers här... men jag lovar att kl 23 igpr var de tyst.. raggers är av den äldre generationen  och enligt läkarordination bär dom ha minst 10 timmars sömn och nada intag av alkohol. ( kolesterolen ni vet)

en och annan mullrande glidarbil flanerar förbi vår husvagn...

Vår campargranne har en blå fin cabriolet som han vårdar ömt och täcker för med nån slags blå filt.. Britt fnyser åt han... sånt larv tål hon inte.

Näähepp.....   Snart ska vi gå och midsommarbada lite...

ikväll väntar festligheterna....


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nanny B - 12 februari 2019 22:24

Jag kände för att blogga lite ... Vad händer i det Segeltorpska slottet nuförtiden.. inte så värst mycket .. livet har sin gilla gång . Ungarna växer uppåt och de gör maken med, fast han då på bredden! Vi har ju länge tjafsat om att renovera köke...

Av Nanny B - 26 oktober 2018 19:39

Vad är mysigare än att bara krypa ner i soffan framför en urdålig tv-serie på fredagseftermiddagen innan man ska koka fredagsmyset? Förutsatt att tv fungerar då.....  Parkerar min nätta lilla stjärt i soffan och drar filten över benen och tar fjärr...

Av Nanny B - 29 september 2018 16:44


Att åka till Key West är för oss en självklarhet när vi är i Florida och så även iår .. vi gick och badade på ett rätt centralt med bra strand ställe för annars är det rätt stenigt där på stränderna . Och hela dagen njöt vi av bada och kolla in p...

Av Nanny B - 20 september 2018 16:27

Tisdagens utflykt gick till en pelikanpark . pelikans gardens . Varmt as hell !! Strosade runt bland fåglar, ödlor och en sovande svartbjörn . Ungarna lyckades lista ut hur man fick ut djurfoder ut automaten utan att betala 25 cent. Dom matade a...

Av Nanny B - 18 september 2018 14:22

Klockan är nu 07.53 på morgonen och vi har just vart på en promenad på stranden för att se soluppgången . Så grymt fint . Människor man mötte sa Good morning med ett leende . Helt magiskt . Vad gjorde vi igår då.. inte mycket !! Var och handlade...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

klotterplanket


Ovido - Quiz & Flashcards